Palm Beach Resort 4+

Jedno od najvećih ostrva u maldivskom arhipelagu. Dugačko je oko dva kilometara i 400 metara široko. Okruženo je prelepom belom plažom dužine od 4 kilometara. Aerodrom Male je udaljen 140 kilometara, oko 35 minuta leta hidroavionom.

Prostrani resort pod italijanskim menadžmentom je ušuškan u jednu od najlepših tropskih vegetacija na Maldivima. Glavni restoran „Dandehelu“ služi italijanska i internacionalna jela. Kompleks poseduje jos dva a-la-carte („Ihi-Ghe“ sa morskim specijalitetima i „Romantic restaurant“ sa morskim plodovima, italijanskom i loklanom kuhinjom) , 1 coffee shop, 2 bara od kojih je jedan otvoren i uveče i u toku noći, 1 bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke i peškiri na bazenu i plaži, internet (uz doplatu), spa, juvelirnica, radnje, lekarska ordinacija.

Bungalovi – Istočna strana – veličine oko 60m2 (46), direktno na plaži, pojedinačni bungalovi na strani izlaska sunca, poluotvoreno kupatilo sa kadom i odvojenim spoljnim tušem, fen, bade mantil, telefon, TV, internet uz doplatu, klima, ventilator, mini bar, sef, aparat za kafu/čaj, terasa sa ležaljkama i ljuljaškom na plaži.
Bungalovi – Zapadna strana – veličine oko 60m2 (44), opremljeni kao Bungalovi, na strani zalaska sunca.
Vila – veličine 80m2 (16), kao Bungalovi, komfornije i prostranije, otvorene jednospratne vile locirane na južnom delu ostrva, u blizini restorana. Gornji sprat: jedna spavaća soba sa balkonom i pogledom na more. Prizemlje: dnevna soba i poluotvoreno kupatilo sa žakuzijem i terasom sa ležaljkama.

Mladenci dobijaju flašu vina i korpu sa voćem u sobi po dolasku. (važi do max. 6 meseci nakon venčanja)

Zabava
Jednom nedeljno „maldivsko veče“. Dva puta nedeljno snorkling izlet (oprema uz doplatu), Dva puta nedeljno poludnevni izlet.

Sport
Uračunato:
 osvetljeni teren za fudbal, bilijar, surfing, katamaran, odbojka, stoni tenis, pikado, skvoš, dva teniska terena sa osvetljenjem, fitnes centar, iznajmljivanje bicikla.
Uz doplatu: pecanje na pučini.

Ronjenje
Unutrašnji greben je udaljen samo 50 metara i nalazi se u jednom od najlepših nedirnutih mesta za ronjenje na Maldivima. Škola ronjenja (PADI/SSI) nudi razne kurseve za ronjenje uz doplatu. Snorkling uračunat.

Lepota i zdravlje
„Coconut Spa“ centar sa svojim posebnim ambijentom je prava oaza tišine. Tretmani se mogu obaviti u spa centru ili pod otvorenim nebom.
Uz doplatu: sauna, parno kupatilo, đakuzi, masaže, razni tretmani.