Royal Zanzibar Beach Resort 4

Nalazi se na peščanoj plaži Nungwi, na živopisnom severnom delu Zanzibara. Kameni grad je udaljen oko sat vremena vožnje automobilom. Aerodrom Zanzibar je na udaljenosti od oko 58 kilometara.

Rizort se nalazi usred velike raznovrsne tropske bašte. U svom sastavu ima glavni restoran sa bogatom ponudom jela u formi švedskog stola, kao i ponudom pica i pasti. Dodatno poseduje grill restoran, četiri bara., a-la-carte restoran Samaki (večera uz doplatu) sa predivnim pogledom na more. U velikom kompleksu bazena nalaze se četiri bazena za plivanje, od kojih je jedan za decu i jedan sa đakuzijem.  Ležaljke, suncobrani i peškiri su uračunati uračunati. Pored toga gostima je na raspolaganju i biznis centar, više prodavnica i usluga pranja veša (uz doplatu).

Superior – veličine oko 80m2, komforno uređene, u svom sastavu imaju veliko kupatilo sa tušem, duplu kadu, dva lavaboa, WC, bide, fen, TV, Wi-Fi, telefon, klimu, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef, mrežu za komarce i balkon ili terasu sa pogledom na vrt, bazen ili ograničenim pogled na more.
Junior Suite – veličine oko 100m2, opremljene kao Superior, direktno na moru, dodatno sa DVD plejerom, delom za sedenje i pogledom na more.

10% popusta po osobi, tridesetominutna masaža, flaša penušavog vina i cveće na dolasku, romantična a-la-carte večera, upgrade prema raspoloživosti (minimalan boravak 5 noćenja, na upit, ne može se kombinovati sa drugim ponudama).

Zabava
Sportska animacija, uveče zabavni program.

Sport
Uračunato: fitness centar, stoni tenis, odbojka na plaži, vožnja kajakom, najam pedalina.

Deca
Kids Club za decu 4-12 godina, svakog dana 10-18h, bebi siter na zahtev (uz doplatu).

Ronjenje 
Uračunato: ronjenje u bazenu.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja i snorkling.

Lepota i zdravlje
Uz doplatu: masaže u Wellness Spa.