Shangri-La Villingili Resort & Spa 6

Nalazi se na 3 kilometra dugačkom ostrvu Villingili koje je smešteno u Addu atolu na jugu Maldiva. Aerodrom Gan nalazi se na oko osam minuta vožnje gliserom. Aerodrom Male nalazi se na 70 minuta vožnje avionom

Rizort nudi gostima opuštanje na peščanim plažama uz kristalno bistar okean u predinim prirodnim pejzažima. Shangri-La lanac hotela posebnu pažnju posvećuje zaštiti životne sredine i gosti mogu posetiti centar za zaštitu životne sredine i informisati se o fascinantnoj prirodi na ostrvu. Takođe su posebnu pažnju posvetili zaštiti vegetacije na ostrvu tokom gradnje, pa su objekti hotela građeni oko većih drveća, a svih 17 000 kokosovih palmi i 45 vrsta biljaka ostali su netaknuti. Gostima su na raspolaganju veliki bazen, restoran “Dr Ali’s” koji služi kuhinju različitih kultura indijskog okeana, južnog kineskog mora i arapskog zaliva, restoran “Javvu” koji služi internacionalna jela i “Fashala” koji služi morske plodove koji se pribavljaju sa susednog ostrva ili se lovi u okolini, bar na bazenu “Endheri”, bar na plaži “M-Lounge”, butik, prodavnica, juvelirnica, iznajmljivanje DVD-ova i besplatan pristup internetu.

Pool Villa – veličine oko 133m2 (otvoren prostor zauzima oko 55m2) (15), elegantno uređenje, nalaze se na obodu ostrva, u svom sastavu imaju kupatila sa kadom, odvojeni tuš i WC, spoljašnji tuš, bade mantil, fen za kosu, TV, telefon, iPod stanicu, DVD plejer, Nespresso aparat, klima uređaj, besplatan Wi-Fi, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i terasu sa ležaljkama i privatnim bazenom.
Deluxe Pool Villa – veličine oko 189m2 (spoljašnji deo zauzuma oko 96m2) (13), opremljene kao Pool Villa, sa privatnim zatvorenim paviljonom, odvojenim dnevnim boravkom i delimičnim pogledom na more.
Water Villa – veličine oko 166m2 (spoljašnji deo zauzima oko 72m2) (60), opremljene kao Pool Villa, smeštene su na stubovima u laguni, bez privatnog bazena, sa terasom za sunčanje sa ležaljkama i direktnim pristupu laguni.
Ocean View Tree House Villa – veličine oko 231m2 (spoljašnji deo zauzima oko 144m2) (16), opremljene kao Deluxe Pool Villa, nalaze se na tri metra visokim stubovima usred bujne tropske vegetacije ostrva, sa dnevnim ležajem pod paviljonom i pogledom na Indijski okean.
Beach Villa – veličine oko 189m2 (spoljašnji deo zauzima oko 96m2) (16), opremljene kao Deluxe Pool Villa, nalazi se direktno na plaži.
Two Bedroom Beach Villa – veličine oko 224m2 (spoljašnji deo zauzima oko 106m2) (10), opremljene kao Pool Villa, sa dve spavaće sobe, dva kupatila, zajedničkim otvorenom prostoru sa bazenom i direktnim pristupom plaži.

Mladenci dobijaju bocu šampanjca i jednočasovnu masažu – za minimalan boravak od 7 noćenja. Za minimalni boravak od 10 noćenja, dodatno dobijaju i romantičnu večeru. Važi do devet meseci nakon venčanja.

Lepota i zdravlje
“Chi, The Spa” centar nodi gostima različite tretmane sa tradicionalnim proizvodima sa Himalaja.

Sport
Uključeno: fitnes centar, dva teniska terena, badminton, fudbalski teren, nemotorizovani sportovi na vodi.
Uz doplatu: ronjenje, oprema za golf i “zelena” taksa.