Sun Aqua Vilu Reef Maldives 4+

Rizort se nalazi na ostrvu Meedhuffushi veličine 390 metara x 170 metara na južnom Nilandhe atolu. Aerodrom Male udaljen je oko 145 kilometara, što iznosi otprilike 35 minuta vožnje hidroavionom.

Moderan rizort i opuštene atmosfera. Na raspolaganju gostima stoje glavni restoran “Ocean’s”, italijanski restoran “La Brezza”, “Suan Bua” sa tajlandskim specijalitetima, kao i “Al Khaimah” u obliku beduinskog šatora, koji nudi odličan izbor arapskih jela. Možete se opustiti i u jednom od dva bara, u Overwater Lounge-u ili na bazenu. Tu su i Giraavaru Lobby Bar I Swim-Up Bar na bazenu. Dodatni sadržaj hotela čine butik i besplatan internet WLAN.

Beach Villa – veličine oko 76m², zasebne vile direktno na plaži, moderan nameštaj, belih i svetlih boja, u svom sastavu ima otvoreno kupatilo sa kadom/tušem, zaseban tuš, wc, fen, garderober, klimu, ventilator, TV, telefon, WLAN (bez doplate), aparat za čaj/kafu, mini bar, sef i terasu sa pogledom na more.
Deluxe Beach Villa – veličine oko 76m², opremljene kao Beach Vila, kvalitetnije nameštena, sa maldivskom ljuljaškom na plaži.
Jacuzzi Deluxe Beach Villa – veličine oko 76m², opremljene kao Deluxe Beach Villa, dodatno sa đakuzijem.
Deluxe Beach Pool Villa – veličine oko 108m², opremljene kao Deluxe Beach Villa, sa privatnim bazenom u spoljašnjem delu vile.
Sun Aqua Pool Villa – veličine oko 108m², opremljene kao Deluxe Beach Villa Pool, nalazi se na zapadnoj strani sa pogledom na zalazak sunca.
Reef Villa – veličine oko 78m², opremljene kao Beach Villa, sagrađena na stubovima iznad vode, tradicionalno i klasično nameštena, bez spoljašnjeg tuša, sa zatvorenim kupatilom, sa velikom drvenom terasom na kojoj se nalazi đakuzi i sa direktan pristup laguni.
Aqua Villa – veličine oko 90m², opremljene kao Reef Villa, dodatno sa garderoberom i velikom terasom sa bazenom, ležaljkama i mrežom iznad vode.

Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i gosti koji slave 5, 10, 15 ili 20 godina braka, kao i srebrnu i zlatnu godišnjicu braka, dobijaju u hotelu flašu penušavog vina i čokoladu. Za minimum boravka od 7 noći dobijaju i večeru uz sveće.
Važi do 12 meseci nakon venčanja ili dana godišnjice.

All Inclusive

Uključeno: fitnes centar, badminton, odbojka, tenis, stoni tenis, pikado, bilijar.
Uz doplatu: sportovi na vodi.

Lepota i zdravlje
Opustite se u lepom „Sun Aqua Spa“, jednoj od šest soba za tretmane, odaberite jednu od brojnih masaža i tretmana.

Ronjenje
Lep unutrašnji koralni greben udaljen je od 40 do 120 metara. Oprema za snorkling uz doplatu. Na ostrvu se nalazi i škola ronjenja (Five star Gold Palm PADI Dive Center / SSI Diamond Dive Center).