The H Resort Beau Vallon Beach 5

Nalazi se direktno u zalivu Beau Vallon. Glavni grad Viktorija nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara, a aerodrom je na udaljenosti od oko 15 kilometara. U blizini hotela nalaze se male radnje i restorani.

Rizort je otvoren 2015. godine, a gostima pruža opuštajući odmor. Ušuškan je je u uređen tropski vrt. Gostima su na raspolaganju 6 restorana u kojima možete uživati u kulinarskoj raznolikosti: glavni restoran „Vasco‘s“ nudi kreolska i međunarodna jela u mediteranskom ambijentu, u restoran na bazenu „Ripples“ možete probati lake obroke, restoran na plaži „Eden“ služi specijalitete na roštilju, “Trader‘s Vic“ servira azijsku fusion kuhinju i egzotične koktele, u „Seyshima“ možete uživati u japanskoj hrani, a „1502“ nudi kreolske snekove i koktele, „Tete-a-Tete“ restoran organizuje romantične večere na plaži; bazen koji se nalazi u središtu vrta i besplatan Wi-Fi u celom objektu.

Junior Suite – veličine oko 55m² (46), dizajnerski uređene, sa kvalitetnim enterijerom, smeštene su na višim spratovima. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, TV, radio, telefon, klima uređaj, mini bar, peglu, aparat za kafu / čaj, sef i veliki balkon sa foteljama sa pogledom na vrt ili bazen.
Garden Junior Suite – veličine oko 55m² (38), opremljene kao Junior Suite, smešten u prizemlju, sa terasom i ležaljkama.
Beach Pool Villa – veličine oko 150m² (14), kao Junior Suite, znatno veći, dodatno mašina za espreso, velika terasa sa ležaljkom, privatnim bazenom i paviljonom, direktnim pristupom plaži.

Možemo uneti napomenu za medeni  mesec.

Sport
Uključeno: snorkling, kajak, fitnes centar.
Uz doplatu: pecanje na pučini, skijanje na vodi, jet ski, katamaran, škola ronjenja PADI u blizini plaže Beau Valon (transfer uračunat).

Lepota i zdravlje
„Eforea Spa“ sa nalazi na idiličnom mestu pokraj mora, a gostima nudi ekskluzivne tretmane i masaže.
Uračunato: parno kupatilo.
Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani