Tortuga Bay 5+

Direktno na peščanoj plaži. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 20 km.

Tortuga Bay je ekskluzivni deo kompleksa „Punta Cana Resort & Club“, sa lokacijom usred bašte, direktno na plaži. Sadržaj rizorta čini 7 restorana i 8 barova, bazen sa ležaljkama, suncobranima i peškirima (na bazenu i plaži). U odeljku „Punta Cana Village“ nalaze se restorani i barovi, mnogobrojne radnje i supermarketi.

Suite: oko 45 m2, svetlo i moderno uređen sa chaise lounge, kupatilo sa jacuzzi, odvojeni tuš i odvojeni wc, bade mantil/sobne papuče, TV, iPod Station, telefon, internet pristup WLAN (uračunat), pegla, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Seaview Suite: oko 45 m2, Suite, sa bočnim pogledom na more.
Swim-Out Suite: oko 45 m2, kao Suite, sa direktnim pristupom bazenu. Oceanfront Suite: oko 70 m2, kao Suite, veći, sa dnevnim boravkom, direktno na moru sa pogledom na more.

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina i činiju sa voćem na dolasku, 1 doručak u sobi, 10% popusta na spa tretmane, poklon. Minimalan boravak 5 noćenja. Važi do 2 meseca nakon venčanja. Venčani list pokazati u hotelu.

All inclusive.
Svi obroci (švedski sto i a-la-carte), snackovi i izbor domaćih i  internacionalnih pića.

Zabava
Celodnevni zabavni program, pozorište, salon sa igrama.

Sport
Uračunato: fitnes centar, 2 teniskih terena, joga, aerobik, odbojka na plaži, fudbal, streličarstvo, windsurfing, hobie cat, kajak.
Uz doplatu: motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja.

Lepota i zdravlje
Prelepi Spa centar na 2 nivoa nudi raznovrstan izbor masaža i tretmana.