Vivanta by Taj Coral Reef 5

Nalazi se na ostrvu Hembadhu dužine oko 460 metara i širokom oko 600 metara. Smešteno je u središtu slikovite lagune u severnom Male atolu. Aerodrom Male udaljen je oko 32 kilometara, odnosno oko 50 minuta vožnje gliserom

Rizort je renoviran 2009. godine i nudi kombinaciju savremenog komfora i jedinstvenih prirodnih lepota. Idealno je mesto za uživanje u luksuznom ambijentu, prelepoj prirodi i morskom prostranstvu. Gostima su na raspolaganju dva restorana sa kulinarskim specijalitetima: „Latitude“ glavni restoran sa unutrašnjim i spoljašnjim delom za sedenje i panoramskim pogledom, a služi internacionalna, azijatska i mediteranska a-la-carte jela; i restoran „Open-the Grill“ u kome se služe morski specijaliteti i jela sa roštilja, u romantičnom ambijentu – privatnom paviljonu na vodi za dvoje. Gostima su na raspolaganju i suši bar, pizza corner, bar na vodi, bazen sa prelivajućom vodom, ležaljke i peškiri na bazenu i plaži, suncobrani na plaži, radnja, biblioteka, internet uz doplatu i lekarska ordinacija.

Beach Villa – veličine oko 58m2 (od toga oko 13m2 zauzima spoljašnji deo) (12), zasebni bungalovi sa po dve smeštajne jedinice, direktno na plaži, moderno i komforno opremljene. U svom sastavu imaju kutak za sedenje, kupatilo sa kadom/WC-om, odvojeni tuš i dodatno spoljašnji tuš, fen, bade mantil, TV, CD/DVD plejer, iPod stanicu, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu sa dnevnim ležajevima i ležaljkama od mreže i pogled na more.
Deluxe Beach Villa – veličine oko 66m2 (od toga oko 13m2 zauzima spoljašnji deo) (16), opremljene kao Beach Villa, prostraniji unutrašnji dnevni prostor.
Deluxe Water Villa – veličine oko 85m2 (od toga oko 35m2 zauzima spoljašnji deo), na stubovima iznad mora, opremljene kao Deluxe Beach Villa, bez ležaljki od mreže, dodatno sa drvenom terasom sa ležajkama za sunčanje i direktnim pristupom moru.

Mozemo uneti napomenu za medeni mesec

Sport
Uračunato: 
fitnes centar, badminton, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar.
Uz doplatu: windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, katamaran, kajak, banana čamac, pedalina, brod sa staklenim dnom, pecanje na pučini.

Ronjenje
PADI ronilački centar nudi kurseve ronjenja i izlete za ronioce i snorkling, uz doplatu. Otkrijte ronilačke vrednosti i olupinu broda u blizini unutrašnjeg grebena. Oprema za snorkling uračunata.

Lepota i zdravlje
Prava oaza mira „Jiva Spa“- 4 prostorije za tetmane sa pogledom na more nudi najbolje uslove za potpuno opuštanje pri različitim tretmanima, baziranim na ayurvedi, jogi i meditaciji.
Uz doplatu: parno kupatilo, masaže, tretmani.