​Hilton Hawaiian Village 5

Nalazi se ​direktno na zapadnom, mirnom delu plaže Waikiki, ​na​ Kalia Roadu i Ala Moana ​bulevaru​. ​Aerodrom je udaljen oko 13 kilometara.

​​​​Hotel se nalazi na najširem delu plaže!​ ​ ​​​​Gostima su na raspolaganju bijni vrtovi sa jezerima i vodapadima, šoping arkada sa oko 90 prodavnica, 20 restorana, barova, 7 laundža, 5 bazena sa vodopadima, ​pored toga i „Superpool“, ​bazen za decu, laguna sa slanom vodom, program za decu (uz doplatu), „MandaraSpa“ (​uz doplatu), ​ležaljke na plaži (​uz doplatu), internet​ terminal​, ​biznis centar i parking (uz doplatu). U hotelu je zabranjeno pušenje.

​Sobe – ukupno 2800​​,​ raspoređene u nekoliko kula od 15 do 35​ spratova.
Resort View – veličine ​oko ​33m​2​, ​nalaze se u ​Diamond Head, Kalia ​ili​ Tapa ​kuli. U svom sastavu imaju ​kupatilo​/tuš​, WC, ​fen​, TV, ​r​adio, ​t​elefon, ​internet, Playstation®3 – konzola​ sa igricama i filmovima, ​peglu, klima, minibar, aparat za kafu, sef i balkon s pogledom na baštu.
Ocean View​ – opremljene kao​ Resort View, ​sa pogledom na more​.
Ali’i Tower Ocean View – opremljene kao Ocean View, ​sa pogledom na more​,​ nalazi se u elegantnoj ​Ali’i​ kuli​, dodatno​ po dolasku mali znak pažnje, bade mantil, dnevno jedna flaša vode, novine, kafa/čaj u lobiju, konsijerž,​​ ​zaseban Check In, ​zaseban fitnes i spa centar, Ali’i ​bazen, whirlpool​ i terasa za sunčanje na 2. spratu.
Rainbow Tower Ocean View – opremljene kao Resort View, ​nalazi se u ​Rainbow ​kuli​, ​sa spektakularnim pogledom na more.
Rainbow Tower Ocean Front – opremljene kao ​Rainbow Tower Ocean View, ​​nalazi se bliže moru,​​ sa panoramskim pogledom na more i Diamond Head.

///

///

Zabava
Svakog petka uveče vatromet i havajski ples.
Uz doplatu: tradicinoalni Luau-Show ​sa plesom, havajski specijaliteti, igre i program uživo.

Fitnes
​Uključeno​: ​f​itnes​ centar​.
​Uz doplatu​:​ sportovi na plaži.