Iskustva putnika

Egzotične destinacije: Maldivi, Sejšeli, Dominikana, Zanzibar…

Maldivi, Dominikana, Sejšeli, Zanzibar…

Kakva je usluga u hotelu? Kakva je hrana? Kakva je plaža? Da li su sobe velike? Da li deca imaju svoj ležaj? Sve su ovo pitanja koja nas sve zanimaju pre nego što odaberemo hotel u kom ćemo provesti svoj godišnji odmor. Opisi i fotografije na prezentacijama hotela izgledaju idealno, ali uvek se pitamo da li je zaista tako. Agenti prodaje u agencijama takođe imaju motiv više da hotel predstave u lepšem svetlu. Osim toga, obzirom da je ponuda hotela toliko raznolika, fizički je nemoguće da svaki agent prodaje boravi u svakom hotelu dovoljno dugo da bi stekao realnu sliku o svim aspektima usluge hotela.

Iskustva putnika sa egzotičnih destinacija

To je razlog više da čujemo vas i da vaše iskustvo prenesemo svakom sledećem potencijalnom putniku. Nema boljeg načina da upoznate one male skrivene detalje o hotelu, nego da čujete putnike koji su tamo proveli najlepši deo godine. Svakako da postoji i faktor različitih očkivanja, afiniteta i želja, ali uvidom u više različitih iskustava o boravku u istom hotelu, možete steći bolju sliku o svim važnim apektima vašeg odmora.

Želimo da zajedno istražujemo i pronalazimo najbolje hotele za vaše putovanje. Svakako niste u obavezi da svoja iskustva podelite sa nama, ali ukoliko želite, biće nam zadovoljstvo da obogatimo našu bazu i vašim komentarima.

Iskustva naših putnika i iz regiona

Za naše putnike organizujemo putovanja sa polaskom iz bilo kog grada. Svakodnevno imamo jako veliki broj putnika koji putuju iz evropskih gradova, kao i država u regionu: Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

zanzibar