Mauricijus

Putovanje na Mauricijus 2024.

Mark Tven je nekada davno napisao da je prvo nastao Mauricijus, pa tek onda raj po uzoru na njega. Mauricijus je s razlogom čuven po moru boje safira, mekanim plažama i luksuznim rizortima koji obezbeđuju karte u prvom redu sa najlepšim pogledom na Indijski okean. Na ovoj destinaciji ćete uvek imati mogućnost da radite i probate nešto novo. Zaputite se u bujne pošumljene planine, plivajte sa delfinima, otisnite se u svetski poznate lokalitete za snorkling i posmatrajte neverovatne divlje životinje. Uslovi za ronjenje i snorkling su idealni: bićete u prilici da uživate u izvanrednim plitkim vodama koje okružuju ostrvo, koralnim grebenima i izvrsnim podvodnim predelima. Rizorti na Mauricijusu oduševiće i najzahtevnije putnike. Ovo su mesta izuzetne prefinjenosti i besprekorne usluge u koja ćete uvek želeti da se vratite, ponajviše zbog neprikosnovenog nivoa komfora i luksuza.

Ponuda Mauricijus 2024

Izdvajamo aktuelne ponude za individualna putovanja na Mauricijus. Svoje putovanje možete kreirati i drugačije, uz odabir datuma, broja noćenja i hotela.

Polazak iz Beograda
8 dana / 7 noći
Polazak iz Beograda
8 dana / 7 noći
Polazak iz Beograda
Polazak iz Beograda
Polazak iz Beograda
Polazak iz Beograda

Ponuda hotela na Mauricijusu

Odaberite hotel po Vašem ukusu, u skladu sa Vašim afinitetima i željama. Možete odabrati datume koji Vam odgovaraju, kao i broj noćenja.

Korisne informacije

Glavni grad

Port Luis

Viza

državljani Srbije dobijaju besplatno vizu na aerodromu

Najbolji period za posetu

od aprila do decembra

Ne preporučujemo posetu

od januara do marta

Valuta

mauricijski rupi

Jezik

kreolski, francuski, engleski