Sejšeli

Putovanje na Sejšele 2024.

Ostrva Sejšela bogata su raskošnom prirodom, raznovrsnim životinjskim svetom i bajkovitim plažama sa čuvenim granitnim stenama. O mekanom belom pesku i savršenom tirkiznom okeanu je suvišno i pričaiti – slike govore same za sebe. Zbog svoje rajske lepote Sejšeli su omiljena destinacija za putovanje na medeni mesec. Najpoznatija ostrva su Mahe, Praslin i La Digue, i svako je posebno na svoj način. Ono što im je zajedničko je neverovatan svet flore i faune koji ćete otkriti u koji god kutak da zavirite.

Šta posetiti na Sejšelima?

Maksimalno iskoristite sve čari prirode koja je na Sejšelima bila i više nego darežljiva; obiđite brojne nacionalne parkove i hranite stogodišnje džinovske kornjače. Bez preterivanja se može reći da ćete na ovoj destinaciji svakog dana pronaći novo mesto za uživanje, a jedno od njih je najspektakularnija i najfotografisanija plaža Anse Source D’Argent. Nalazi se na ostrvu La Digue i zaštitni je simbol zemlje, a Nacionalna Geografija ju je čak proglasila najlepšom plažom na svetu.

Ponuda Sejšeli 2024

Izdvajamo aktuelne ponude za Sejšele. Svoje putovanje možete kreirati i drugačije, uz odabir datuma, broja noćenja i hotela.

Polazak iz Beograda
8 dana / 7 noći
Polazak iz Beograda
8 dana / 7 noći
Polazak iz Beograda
8 dana / 7 noći
Polazak iz Beograda
8 dana / 7 noći
Polazak iz Beograda
8 dana / 7 noći
Polazak iz Beograda
8 dana / 7 noći

Ponuda hotela na Sejšelima

Odaberite hotel po Vašem ukusu, u skladu sa Vašim afinitetima i željama. Možete odabrati datume koji Vam odgovaraju, kao i broj noćenja.

Korisne informacije

Glavni grad

Viktorija

Viza

za državljane Srbije viza nije potrebna

Najbolji period za posetu

od aprila do novembra

Ne preporučujemo posetu

od januara do marta, decembar

Valuta

sejšelski rupi

Jezik

kreolski, francuski, engleski