Turistička agencija za individualna putovanja | I Travel
8210
page-template-default,page,page-id-8210,bridge-core-3.0.1,cookies-not-set,qode-tours-3.0.4,,qode-page-loading-effect-enabled,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

O nama

Turistička agencija za individualna putovanja

13 godina sa vama

Turistička agencija I Travel d.o.o je specijalizovana za realizaciju individualnih putovanja na daleke destinacije u saradnji sa najvećim evropskim i svetskim turopeatorima. Još od 2010. godine kreiramo putovanja u skladu sa vašim željama i zahtevima, tako što za svakog klijenta izrađujemo personalizovanu ponudu. Naši klijenti mogu sami izabrati datum i mesto polaska, kao i dužinu boravka na svim destinacijama u skladu sa planiranim budžetom za putovanje.


I Travel je autorizovani agent nemačkih turoperatora REWE grupacije: Dertour, Meier’s Weltreisen, ADAC Reisen, ITS, Jahn Reisen, Travelixx, a naši dugogodišnji partneri su i Amadeus Ltd., Galileo Adriatic, Hotelspro, Global Travel, Hipnos, Qatar Airways, Turkish Airlines, Emirates Airlines i mnogi drugi.

Zašto izabrati nas?

  • Organizijemo putovanje koje je u potpunosti usklađeno sa vašim željama i zahtevima (datum putovanja, grad polaska, budžet)
  • Garantujemo najniže cene hotelskog smeštaja na većini destinacija iz naše ponude
  • Nije neophodan dolazak u agenciju
  • Rezervacije i uplatu možete izvršiti iz bilo kog dela sveta

NAŠI CILJEVI

I Travel teži da bude vodeća turistička agencija u regionu koja pruža najkvalitetniju uslugu i proizvod, kroz konstantno usavršavanje zaposlenih vođenih integritetom, timskim radom i kreativnošću.
Osnovne karakteristike svih naših usluga i aktivnosti jesu unapređenje kvaliteta rada sa ciljem zadovoljstva naših korisnika. Realizaciju naših usluga i aktivnosti ostvarujemo kroz:

  • Stalni nadzor nad svim procesima rada
  • Stalno preispitivanje rada, efektivnosti i efikasnosti
  • Praćenjem i povećanjem zadovoljstva korisnika naših usluga
  • Praćenjem i povećanjem zadovoljstva zaposlenih
  • Pravilnim izborom turoperatora i saradnika

 

Dokaz da smo na pravom putu su naši klijenti koji nam se stalno vraćaju, kao i veliki broj klijenata iz celog regiona.

Naše usluge

Hotelski smeštaj na svim dalekim destinacijama

Avio karte sa polaskom iz bilo kog grada

Transferi na destinacijama

Krstarenja

Kružne ture

Rent-a-car