ADAARAN Club Rannalhi 3+*

Hotel

ADAARAN Club Rannalhi 3+* je All Inclusive rizort opuštene armosfere. Ako ste na medenom mesecu ili proslavljate rođendan u hotelu očekuju vas iznenađenja. Veličina ostrva je 450 x 140 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 45 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Standard: 36-40m², nalazi se u objektu na dva sprata koji ima 4 smeštajne jedinice. Ima pogled na baštu, terasu, tuš, toalet, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Water Bungalow: 51-60m², na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean. Ima terasu, tuš, toalet, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, spa centar, 2 bara, butik i zlataru. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku i fudbal
Uz doplatu: skijanje na vodi, pecanje, jedrenje na dasci i ronjenje

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kafa/čaj i peciva

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju tortu i kredit od 30 USD koji mogu da iskoriste za hranu i piće koji nisu uračunati u All Inclusive paket. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju flašu vina, tortu i korpu voća. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.