Adaaran Select Meedhupparu 4*

Hotel

Adaaran Select Meedhupparu 4* u svom cenovnom rangu ima najraznovrsniji All Inclusive paket. Za boravak od minimum 7 noći uključena su čak dva izleta. U ponudi su vile na plaži, vile na plaži sa đakuzijem, porodične vile na plaži kao i vile na vodi. Veličina ostrva je 740 x 300m. Od aerodroma u Maleu udaljen je oko 60 minuta vožnje avionom i brzim brodom.

Sobe

Beach Villa: 46-50m², nalazi se na plaži u nizu sa dve smeštajne jedinice. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, televizor, WiFi, sef, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Deluxe Beach Villa: 46-50m², renovirana vila, nalazi se na plaži u nizu sa dve smeštajne jedinice. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, televizor, WiFi, sef, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Deluxe Jacuzzi Beach Villa: 46-50m², renovirana vila, nalazi se na plaži u nizu sa dve smeštajne jedinice. Poseduje terasu, đakuzi, poluotvoreno kupatilo, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, televizor, WiFi, sef, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Sunset Beach Villa: 46-50m², nalazi se na plaži u nizu sa dve smeštajne jedinice, na strani zalaska sunca. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, televizor, WiFi, sef, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Water Villa: 51-60m², nalazi se na stubovima iznad lagune, u nizu sa dve smeštajne jedinice. Ima direktan izlaz na okean. Poseduje terasu, đakuzi, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar, sef, televizor, DVD plejer, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Family Beach Villa: 91-100m², nalazi se na plaži i ima dve spavaće sobe koje su povezane unutrašnjim vratima. Poseduje terasu, dva kupatila, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Deluxe Family Beach Villa: 91-100m², nalazi se na plaži i ima dve spavaće sobe koje su povezane unutrašnjim vratima. Poseduje terasu, đakuzi, dva kupatila, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 3 à la carte restorana, 2 buffet restorana, bar na plaži, bazen, bar na bazenu, spa centar, butik, suvenirnicu, prodavnicu nakita i frizerski salon. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling, veslanje na dasci, jedrenje na dasci, kanu, katamaran, tenis, stoni tenis, badminton, teretana, bilijar, pikado, odbojka na pesku i fudbal
Uz doplatu: skijanje na vodi, džet ski, parasailing i ronjenje

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užina tokom celog dana, kafa/ čaj i kolači, internacionalna pića, mini-bar, dine around, jednom nedeljno demonstracija kuvanja i pravljenja koktela, jedan izlet za minimalan boravak od 6 noći, a za duži boravak uključen je još jedan izlet

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju tortu i vaučer od 50 USD za hranu i piće koji nisu uključeni u All Inclusive paket. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu i korpu voća. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.