Adaaran Select Meedhupparu 4*

Hotel

Adaaran Select Meedhupparu 4* u svom cenovnom rangu ima najraznovrsniji All Inclusive paket. Za boravak od minimum 7 noći uključena su čak dva izleta. U ponudi su vile na plaži, vile na plaži sa đakuzijem, porodične vile na plaži kao i vile na vodi. Veličina ostrva je 740 x 300m. Od aerodroma u Maleu udaljen je oko 60 minuta vožnje avionom i brzim brodom.

Sobe

Beach Villa: 46-50m², nalazi se na plaži u nizu sa dve smeštajne jedinice. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, televizor, WiFi, sef, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Deluxe Beach Villa: 46-50m², renovirana vila, nalazi se na plaži u nizu sa dve smeštajne jedinice. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, televizor, WiFi, sef, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Deluxe Jacuzzi Beach Villa: 46-50m², renovirana vila, nalazi se na plaži u nizu sa dve smeštajne jedinice. Poseduje terasu, đakuzi, poluotvoreno kupatilo, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, televizor, WiFi, sef, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Sunset Beach Villa: 46-50m², nalazi se na plaži u nizu sa dve smeštajne jedinice, na strani zalaska sunca. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, televizor, WiFi, sef, kuvalo za kafu/ čaj i espreso mašinu.

Water Villa: 51-60m², nalazi se na stubovima iznad lagune, u nizu sa dve smeštajne jedinice. Ima direktan izlaz na okean. Poseduje terasu, đakuzi, tuš, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar, sef, televizor, DVD plejer, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Family Beach Villa: 91-100m², nalazi se na plaži i ima dve spavaće sobe koje su povezane unutrašnjim vratima. Poseduje terasu, dva kupatila, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Deluxe Family Beach Villa: 91-100m², nalazi se na plaži i ima dve spavaće sobe koje su povezane unutrašnjim vratima. Poseduje terasu, đakuzi, dva kupatila, tuš, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 3 à la carte restorana, 2 buffet restorana, bar na plaži, bazen, bar na bazenu, spa centar, butik, suvenirnicu, prodavnicu nakita i frizerski salon. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling, veslanje na dasci, jedrenje na dasci, kanu, katamaran, tenis, stoni tenis, badminton, teretana, bilijar, pikado, odbojka na pesku i fudbal
Uz doplatu: skijanje na vodi, džet ski, parasailing i ronjenje

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užina tokom celog dana, kafa/ čaj i kolači, internacionalna pića, mini-bar, dine around, jednom nedeljno demonstracija kuvanja i pravljenja koktela, jedan izlet za minimalan boravak od 6 noći, a za duži boravak uključen je još jedan izlet

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju tortu i vaučer od 50 USD za hranu i piće koji nisu uključeni u All Inclusive paket. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu i korpu voća. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.