Angaga Island Resort & Spa 4*

Hotel

Angaga Island Resort & Spa 4* je manje, mirnije ostrvo idealno za one koji žele odmor u pravom smislu te reči. U ponudi su bungalovi na plaži i na vodi, a moguća je i kombinacija smeštaja. Na licu mesta možete rezervisati izlete kao što su snorkling, plivanje sa ražama i ajkulama i vožnja brodićem uz zalazak sunca. Veličina ostrva je 350 x 130 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 25 minuta vožnje hidroavionom.

Sobe

Superior Beach Bungalow: 41-45m², zaseban bungalov na plaži. Poseduje terasu, tuš, kadu, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i frižider.

Superior Water Bungalow: 61-70m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune, sa pogledom na more i direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, tuš, kadu, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i frižider.

Premium Water Bungalow: 71-80m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune, sa pogledom na more i direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, tuš, kadu, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator, sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i frižider

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 buffet restoran, bar, spa centar, butik, suvenirnicu i biblioteku. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling, badminton, stoni tenis, teretana, pikado, boćanje, fudbal i odbojka na pesku
Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, deep sea fishing, džet ski, snorkling oprema, ronjenje i parasailing

Usluga

Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Polupansion plus: doručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine i jedan izlet.

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju večeru na plaži sa uključenim koktelom. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.