Angsana Resort & Spa Velavaru 5

Nalazi se na ostrvu površine 500 metara sa 200 metara okruženo prelepom lagunom u južnom Nilandhe atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 146 kilometara, oko 40min leta hidroavionom.

Gostima su na raspolaganju glavni restoran „Kaani“ koji služi internacionalne specijalitete, a-la-carte restoran na vodi „Funa“ koji služi morske specijalitete. Postoji takođe mogućnost organizovanja romantične večere za dvoje koja može biti servirana na plaži. „Kuredhi“ beach bar sa mogućnošću da gosti hodaju bosi, pruža posebno opuštajuću atmosferu. Restoran „Azzuro“ (italijanski) sa otvorenom kuhinjom, nudi veliki izbor vina i bar čiji je spoljni deo izgrađen na vodi i do kojeg se stiže redovnim brodskim prevozom. Ostale pogodnosti hotela čine ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži, radnja, frizer, besplatan internet, kao i prelepi paviljon za venčanja direktno na plaži.

Vile su raspoređene po celom ostrvu, na obodu grebena u zasebnom kompleksu bez povezanosti mostićem do kopna.
Beachfront Villa – veličine oko 88m2 (od toga oko 55m2 čini spoljašnji deo) (28), zasebni bungalovi sa po dve smeštajne jedinice, idealno uklopljene u okolinu, uređene u veselim bojama, samo na nekoliko metara udaljenosti od plaže. U svom sastavu imaju poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC-om i odvojenim spoljnjim tušem, fen, bade mantil, CD/DVD plejer, TV, telefon, besplatan internet, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, privatnu baštu i terasu za sunčanje sa ležaljkama.
Beachfront Villa with Jet Pool – veličine oko 88m2 (od toga 55m2 čini spoljašnji deo) (30), opremljene kao Beachfront Villa, dodatno sa đakuzijem.
Deluxe Beachfront Pool Vila – veličine oko 207m2 (od toga 162m2 čini spoljašnji deo) (18), opremljene kao Beachfront Villa, zasebni bungalovi sa samo jednom smeštajnom jedinicom, prostranije, bez đakuzija, dodatno sa sopstvenim bazenom (veličine oko 3 x 5 metara)
In Ocean Villa – veličine oko 175m2, (od toga oko čini 119m2 spoljašnji deo) (20) na obodu grebena u zasebnom kompleksu vila, izgrađene na stubovima iznad vode, bez povezanosti mostom do kopna, pogled na ostrvo i okean, opremljene kao Beachfront Pool Villa, modernija, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom, dodatno sa kadom, na prvom spratu sa velikim delimično natkrivenim delom za sedenje i obedovanje, sa ležaljkama za sunčanje, kao i velikom terasom za sunčanje sa dnevnim ležajevima, ležaljkama od mreže i privatnim prilazu moru. Shuttle čamac do ostrva saobraća na svakih sat vremena.
Premier In Ocean Villa – veličine oko 233m2 (od toga oko 176m2 čini spoljašnji deo) (11), opremljene kao In Ocean Villa, dodatno sa natkrivenim delom za obedovanje na prvom spratu, velikim bazenom sa prelivajućom vodom i drvenom platformom sa paviljonom.

Mozemo  uneti napomenu  za Medeni  mesec

loren Ipusum

Zabava
Uračunato: nastava iz morske biologije.
Uz doplatu: kurs kulinarstva, izleti na nenaseljena i naseljena obližnja ostrva.

Sport
Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado,windsurfing, jedrenje, katamaran.
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, pecanje na pučini.

Zabava
Uračunato: nastava iz morske biologije.
Uz doplatu: kurs kulinarstva, izleti na nenaseljena i naseljena obližnja ostrva.

Sport
Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado,windsurfing, jedrenje, katamaran.
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, pecanje na pučini.

Lepota i zdravlje
U prelepom „Angsana Spa“ možete se odmarati i uživati u tretmanima. Drugi novootvoreni spa centar stoji na raspolagnju gostima In Ocean Villa.
Uz doplatu: masaže, holistički tretmani, tretmani lica, aromaterapije.