Atlantico Copacabana Hotel 4

Hotel se nalazi na samo tri bloka udaljenosti od čuvene Kopakabana plaže, što je malo više od pet minuta hoda. Nalazi se u šoping delu grada, a u blizini se nalaze sve bitne lokacije, kao i javni transport koji se nalazi direktno ispred hotela. Nalazi se na 10 kilometara od centra, 27 kilometara od aerodroma, 9 kilometara od drugog aerodroma, a 1 minut hoda od najbliže autobuske stanice.

Bilo da ste na poslovnom putu ili na odmoru volećete ovaj hotel. Gosti će moći da provedu opuštajuće momente na plaži, kao i da istraže kosmopolitsku atmosferu popularnog dela Rio de Ženeira, koji je pun restorana, barova i radnji. Ovaj ekskluzivan hotel od četiri zvezdice u Riju može da se pohvali svojom odličnom lokacijom što ga čini savršenim kako za putnike na poslovnom putu, tako i za putnike koji su došli na odmor. Nalazi se svega tri bloka udaljenosti od čuvene Kopakabana plaže, a u neposrednoj blizini nekoliko finansijskih centara u gradu. Od sadržaja hotel ima spoljnji bazen sa odličnim pogledom, solarijum i bar, salom za fitnes i saunom. Restoran nudi najbolja brazilska i internacionalna jela. Gosti koji poslovno dolaze u Rio mogu da uživaju u višefunkcionalnoj sobi, biznis centru i brzom internetu.

Sobe
Sobe su okrenute ka obali, veoma su velike i u dobrom su stanju, kao i kupatila. Dekorisane su različito, ali moderno. Neke sobe imaju tapacirane podove, druge imaju popločan pod.

///

///

///