Atlantis, The Palm 5

Nalazi se na ostrvu Palm Jumeirah, na oko 1,4 kilometara dugoj peščanoj plaži, na oko 30 kilometara udaljenosti od centra grada. Aerodrom na udaljenosti od oko 35 kilometara.

Izgrađen je po uzoru na mit o potopljnom gradu Atlantidi i prvi je hotel na veštačkom ostrvu u Arapskom zalivu. Visoko postavljeni lukovi, bogato ukrašene kupole i kule zadivljuju svakog posetioca. U svom sastavu ima više od dvadeset restorana, četiri gurmanskih restorana, barove i lounge gde možete uživati u kulinarskim specijalitetima iz celog sveta. Restoran Ossiano oduševljava svojim ribljim specijalitetima, a u restoranu Ayamna možete uživati u arapskoj kuhinji. U sklopu hotela nalaze se dva kompleksa bazena i akvapark Aquaventure. Akvarijum The Lost Chambers nudi uvid u podvodni svet. Hotel raspolaže i mnogim radnjama i noćnim klubom N’Duige. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu.

Deluxe: veličine oko 47m², u morskom stilu sa puno detalja, u svom sastavu ima kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade mantil, papuče, TV, radio, telefon, Wi-Fi, peglu, klimu, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef i francuski balkon ili balkon sa bočnim pogledom na more ili Palm Jumeirah.
Ocean Deluxe: veličine oko 47m², opremljene kao Deluxe, sa pogledom na more.
Palm Beach Deluxe: veličine oko 47m², OPREMLJENE kao Deluxe, sa pogledom na Palm Jumeirah i Skyline.
Imperial Club: veličine oko 47m², opremljene kao Deluxe, raspoređene od 11. do 15. sprata, Nespresso aparat za kafu. Uračunate usluge: odvojeni check-in i check-out u Lounge-u (7-11h), preko dana alkoholna pića, popodnevni čaj (14.30-16.30h), Happy Hour sa odabranim alkoholnim pićima i kanapeima (17-19h), besplatno korišćenje Kids Cluba, Cluba Rush, saune, parnog kupatila i đakuzija u spa-centru, besplatan pristup noćnom klubu N’Duige, transfer od i do aerodrome.
One Bedroom Terrace Club: veličine oko 94m², opremljene kao Deluxe, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, soba za presvlačenje, WC za goste, veliki balkon (oko 30m²) sa ležaljkama i stolom za ručavanje. Dodatne usluge kao Imperial Club, polučasovni privatni trening po sobi/boravku i besplatna pića i užina u izabranom restoranu (17-19h).
One Bedroom Executive Club Suite: veličine oko 101m², komforni ugaoni suitovi, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom i WC za goste. Opremljenost kao Deluxe, sa balkonom i pogledom na more ili Palm Jumeirah i Skyline. Dodatne usluge kao One Bedroom Terrace Club Suite.
Two Bedroom Terrace Club Suite: veličine oko 141m², kao One Bedroom Terrace Club Suite sa dodatnom spavaćom sobom. 

///

Bogati švedski sto za doručak.
Kod rezervacija polupansiona ručak ili večera u vidu švedskog stola u restoranu kaleidoscope i Saffron (samo večera), kao i u vidu menija u nekom od preostalih trinaest restorana. 

Sport
Uračunato: fitness, teniski tereni, odbojka, košarka.
Uz doplatu: reketi i loptice za tenis, surfovanje, jedrenje, pedaline.

Lepota i zdravlje
27 prostorija na 2 sprata za tretmane u centru ShuiQi Spa, sauna, parno kupatilo, frizer, salon lepote (uz doplatu).

Dodatno
Polupansion Special: uračunat polupansion od 7.5. do 31.10. (od 1.10. do 31.10. važi samo za punoplatežne goste)

Akva park Special
Slobodan ulaz u Aquaventure i za atrakcije u The Lost Chambers

Za porodice
The Lost Chambers i Aquaventure sa sopstvenim igralištem.
Kids Club (od 3 do 12 godina, uz doplatu).
Club Rush (od 13 do 18 godina, uz doplatu).
The Zone sa kompjuterima i video-igricama (uz doplatu).
Bebisiter za decu ispod 1 godine (na zahtev, uz doplatu)
Dečji meni u restoranima (osim u NOBU, Ossiano i Seafire)