Atmosphere Kanifushi Maldives 5

Nalazi se na ostrvu Kanufushi dugom 2 kilometra, a svega 90 metara širokim. Aerodrom Male nalazi se na udaljenosti od oko 133 kilometara, odnosno oko 30 minuta vožnje hidroavionom.

Rizort karakterišu čiste linije koje ga izdvajaju od bujne vegetacije u koji je smešten. Prostrano ostrvo svakim gostima omogućava da pronađu svoj mir. Gostima su na raspolaganju glavni restoran „The Spice“ u kome se hrana priprema pred gostima, prvi vegetarijanski restoran na Maldivima „Just Veg“, „Teppanyaki“, „The Sunset“, barovi „The Liquid“ i bar na bazenu „The Sunset“ koji služe osvežavajuće koktele i grickalice i besplatan pristup bežičnom internetu.

Sunset Beach Villa – veličine oko 100m2 (uključujući i spoljašnji deo) (64), nalaze se u prvom redu do mora, a smeštene su u tropsku vegetaciju, izgrađene su u mešavini tradicionalnog i modernog stila. U svom sastavu imaju otvoreno kupatilo sa đakuzijem, fen, tuš, WC, bade mantil, TV, dnevni boravak, DVD plejer, telefon, iPod stanicu, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, ventilator, aparat za kafu i čaj, mini bar, sef i terasu.
Sunset Junior Suite – veličine oko 132m2 (uključujući i spoljašnji deo) (40), opremljene kao Sunset Beach Villa, sa više privatnosti.
Sunset Pool Villa – veličine oko 192m2 (uključujući i spoljašnji deo) (10), opremljene kao Sunset Beach Villa, nalaze se na vrhu ostrva, veoma izdvojene i gosti imaju veću privatnost, dodatno imaju veću terasu i privatni bazen u bašti.
Sunset Family Villa – veličine oko 200m2 (uključujući i spoljašnji deo) (18), dve Sunset Beach Ville spojene vratima

Možemo  uneti napomenu za medeni mesec

Možemo  uneti napomenu za medeni mesec

Lepota i zdravlje
Uživajte u „Akiri Spa“ centru koji ima šest soba za tretmane sa zapanjujućim pogledom na Indijski okean.

Sport
Uključeno: fitnes centar, bilijar, jedrenje na dasci, kanu, veslanje, tenis i katamaran.
Uz doplatu: skijanje na vodi, skuteri na vodi, ribolov na pučini i wakeboard.