Ayodya Resort Bali 5

Nalazi se na plaži Nusa Dua. Aerodrom Denpasar nalazi se na udaljenosti od oko 12 kilometara.

Resort krasi bogata vegetacija i veliki bazen u centru kompleksa. Gostima su na raspolaganju još jedan bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, različiti restorani i barovi, prodavnice, spa centar (uz doplatu), dečiji klub, pozorište na otvorenom i Wi-Fi u celom rizortu.

Deluxe – veličine oko 48m², u svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i WC-om, fen, bade mantil, papuče, TV, telefon, Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon sa pogledom na baštu.
Grande – veličine oko 56m², opremljene kao Deluxe, sa zasebnim tušem i uslugom peglanja dva odevna predmeta po boravku.
Ayodya Garden View – veličine oko 56m², opremljene kao Grande, dodatno sa pristupom Ayodya Palace Club laundžu od 7 ujutru do ponoći, a u njemu možete uživati u doručku (od 7 do 10:30), kolačima i snekovima (od 15 do 16:30), koktelima i kanapeima (od 18 do 19:30), kao i u eksluzivnoj bašti i bazenu na kojima se možete poslužiti voćem i bezalkoholnim pićima (od 10:30 do 15). Gosti u ovom tipu sobe dobijaju i besplatan mini bar i zaseban check-in.
Ayodya Suite – veličine oko 115m², ista klub usluga kao kod Ayodya Garden View, sa zasebnim dnevnim boravkom.

Mladenci dobijaju cvetni aranžman i voće za rezervaciju tri noćenja. Za rezervaciju pet noćenja dodatno dobijaju balinežanski kolač. Za rezervaciju sedam noćenja dodatno dobijaju flašu domaćeg vina.

Bogat doručak na bazi švedskog stola
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno ručak ili večera.
Uz rezervaciju punog pansiona, dodatno ručak i večera.

Sport
Uključeno: fitnes centar, mini golf, odbojka.
Uz doplatu: skvoš, snorkling i ronjenje.