Bali Agung Village 3

Nalazi se u Seminyaku, jednom od najpoznatijih letovališta Balija. Plaže se nalazi na udaljenosti od oko 5 minuta hoda. U okolini se nalaze restorani, barovi i prodavnice. Mesto Legian se nalazi u blizini. Dva puta dnevno hotelski autobus (bez doplate) vozi centra Legiana koja je udaljena oko 5 km.

Mali hotel koji je izgrađen u balinžanskom stilu. Osam dvospratnih kuća (svaka sa 4 smeštaje jedinice) i 9 malih vila nalaze se u mirnoj bašti. Gostima su na raspolaganju otvoren lobi, bazen (peškiri, ležaljke i suncubrani na bazenu uključeni u cenu), bar na bazenu, udoban restoran koji gleda na bazen i besplatan pristup bežičnom internetu.

Standard – lepo uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, telefon, TV, klima uređaj, minibar i balkon ili terasu. Smeštaj 3 osobe u sobi nije moguć.
Deluxe Villa – opremljene kao Standard, prostranije i poseduju terasu sa malim vrtom kao i aparat za kafu/čaj. Kupatilo je nešto veće i polu otvoreno. Doručak se može, po želji, servirati i na terasi.