Bamboo Village Beach Resort 4

Smešten je na peščanoj plaži Mui Ne, okružen palmama. Phan Thiet je udaljen oko 12 km. Aerodrom: Ho Chi Minh City je oko 230 km udaljen (oko 5 sati vožnje)

Dizajniran u seoskom stilu sa slamnatim krovovima, pripojen egzotičnim dvoristima. Ima dva bazena i đakuzi, “Sea Corner Bar” bar na plaži/bazenu, restoran, lobi, igralište za decu, biznis centar sa dve sale za konferenciju, biblioteku i WLAN internet pristup u celom rezortu. Ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži.

Superior – povrsine oko 40 m² uključujući 10 m² velik balkon , u dvospratnim zgradama sa kupatilom, papučama, fenom za kosu, telefonom, klimom, ventilatorom na plafonu, minibarom, sefom, balkonom ili terasom. Pogled na egzotična dvorišta
Deluxe – površine oko 43 m² uključujući 10 m² velik balkon, isto kao Superior, boljeg kvaliteta. U dvospratnim zgradama sa slamnatim krovom i pogledom na bazen ili dvorište.
Nova Deluxe – povrsine oko 43 m² uključujući 10 m² velik balkon, isto kao  Deluxe. Nalaze se u novom krilu hotela Nova Deluxe sa modernijom opremom.
Gardenview Bungalow – površine oko 36-40 m², zasebni bungalovi od bambusa sa slamantim krovovima. Veliko kupatilo sa tropskim biljakama, sa krovom koji se otvara. Ista opremljenost kao i  Superior, sa aparatom za kafu/čaj i bade-mantilom.
Beachfront Bungalow – povrsine oko 60 m², isto kao i Gardenview Bungalow, blizu plaže sa pogledom na more.

Možemo uneti napomenu  za medenj mesec.

Obilan doručak u restoranu “Bamboo Restaurant”. Polupansion usluga uključuje ručak ili večeru sa 3 vrste jela na meniju, kafu/čaj.

Sport i zabava
Uključeno: Teratana, bilijar/snuker, stoni tenis, pikado.
Uz doplatu: Surfovanje.

Lepota & spa
Spa tretmani u “Water Lily Spa”, npr. azijska aroma terapija i terapija vružim kamenjem, razne vrste masaža, manikir, pedikir, tretmani lica (uz doplatu).