Bandara Resort & Spa 4+

Nalazi se na severu ostrva direktno na dugačkoj peščanoj plaži Bophut. mesto Bophut nalazi se na nekoliko minuta hoda, a u njemu ima restorana, prodanica i pabova. Aerodrom Koh Samui nalazi se na oko 7 kilometara.

Atraktivan rizort u svom sastavu ima nekoliko dvospratnica i četvorospratnica koje su smeštene u tropsku baštu. Gostima su na raspolaganju laundž u lobiju, tri bara, dva restorana koji služe internacionalne, tajlandske specijalitete i morske plodove (jedan od restorana je u blizini plaže), dve bazena sa odvojenim dečijim bazenom, ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu i bežični pristup internetu u celom kompleksu.

Deluxe – veličine oko 37m2, u svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, WC, fen, bade mantil, papuče, TV, DVD plejer, telefon, pristup bežičnom internetu, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef i balkon. Sobe se nalaze uz ulicu.
Deluxe sobe su isto opremljene i nalaze se u objektima koji su bliže bazenu i plaži.
Pool Villa – veličine oko 104m2, sa spoljašnjim delom, opremljene su kao Deluxe, dodatno raspolažu sa malim privatnim bazenom, terasom i spoljnim tušem.
Pool Villa Suite – veličine oko 104m2, sa spoljašnjim delom, opremljene su kao Pool Villa, modernije uređene i imaju veći bazen.

Mladenci dobijaju bocu šampanjca, kolač, voće, cveće i pet kontinentalnih večera (bez pića).

Doručak na bazi švedskog stola u restoranu “Leelavadee”.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno ručak ili večera.
Uz rezervaciju punog pansiona, dodatno ručak i večera.

Sport
Uključeno:
 fitnes centar, kajak, odbojka i bilijar.
Uz doplatu: sportovi na vodi, škola ronjenja.

Lepota i zdravlje
Lep spa centar nudi razne tretmane i masaže (uz doplatu).