Bandos Maldives 4*

Hotel

Bandos Maldives 4* je tradicionalan rizort sa raznovrsnom ponudom aktivnosti. Posebno je popularan kod ronioca iz celog sveta, zahvaljujući koralnom grebenu i šarenim podvodnim svetom. Veličina ostrva je 600 x 400m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 15 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe u hotelu Bandos

Standard Beachfront: 36-40m², u vili sa više smeštajnih jedinica u nizu; ima terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Garden Villa: 36-40m², u vili sa dve smeštajne jedinice; ima pogled na vrt, terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Deluxe Beachfront: 51-60m², u vili sa dve smeštajne jedinice na strani mora; ima terasu, vizuelno odvojenu dnevnu i spavaću sobu, kadu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Superior Villa: 36-40m², u zgradi sa 4 smeštajne jedinice; ima terasu, poluotvoreno kupatilo, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafosnki ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Villa: 36-40m², vila na plaži; ima terasu, poluotvoreno kupatilo, spoljašni tuš, kadu, toalet, fen za kosu, klimu, plafosnki ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Premium Beach Villa: 101-120m², vila na 2 sprata; ima terasu, vizuelno odvojenu dnevnu i spavaću sobu, poluotvoreno kupatilo, spoljašni tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafosnki ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Sunset Water Villa with Pool: 101-120m², na stubovima iznad lagune sa privatnim bazenom i direktnim izlazom iz okeana. Nalazi se na strani zalaska sunca i renovirana je. Ima terasu, kombinovani dnevni boravak i spavaću sobu, tuš, hidromasažnu kadu, spoljni tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 3 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, 2 bara, bazen, butik, suvenirnicu i juvelirnicu. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: stoni tenis, teretana i fudbal
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, katamaran, kajak, snorkling, jedrenje i veslanje na dasci, parasailing, jet ski, ronjenje, tenis, badminton, skvoš i bilijar

Usluga

Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i popust u à la carte restoranu
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kafa/ čaj i kolači, mini-bar, veslanje na dasci, jedrenje na dasci, kajak, tenis i bilijar (nekoliko puta nedeljno, ograničeno trajanje)

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina i korpu voća. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu. Potrebno najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.