Barcelo Bavaro Beach 4+*

Hotel

Barcelo Bavaro Beach 4+* je prostran, luksuzan Adults Only rizort koje nudi razne mogućnosti za sport i zabavu. Nalazi se na jednoj od 10 najboljih plaža na Karibima i čak 80% soba ima pogled na more. Gosti koji borave u ekskluzivnom Premium Level delu ostvaruju pravo na dodatne pogodnosti.

Sobe u hotelu Barcelo Bavaro Beach

Superior: 46-50m², ima pogled na vrt, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Superior Ocean View Premium Level: 46-50m², ima pogled na more, terasu, kupatilo, tuš ili kadu, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV i kuvalo za kafu/ čaj.

Superior Ocean Front Premium Level: 46-50m², na strani mora; ima terasu, kupatilo, tuš ili kadu, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i privilegovanu sobnu poslugu.

Superior Swim Up Premium Level: 46-50m², sa pogledom na more i direktnim izlazom na zajednički bazen; ima terasu, kupatilo, tuš ili kadu, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, kuvalo za kafu/ čaj i privilegovanu sobnu poslugu.

Gosti koji borave u Premium Level delu ostvaruju pravo na dodatne pogodnosti: ekskluzivnu uslugu konsijerža, sobe sa najlepšim pogledom, flašu ruma za dobrodošlicu, peškire za bazen u sobi, pristup Premium Level Lounge-u sa internacionalnim pićima, kanapeima, kontinentalnim doručkom, knjigama, novinama i besplatnim internetom; pristup hidroterapiji u spa centru, 10% popusta na spa tretmane, određene izlete i usluge salona za lepotu; sobnu poslugu, ekspresno pranje veša po regularnoj ceni, obroci u à la carte restoranima u sestrinskom hotelu Barcelo Bavaro Palace 5* uz prethodnu rezervaciju, doručak i večeru u privatnom restoranu i besplatan ulaz u Pirates Island Water Park.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 2 buffet restorana, bazen, spa centar, teatar, mini market i suvenirnicu. WiFi je dostupan u celom kompleksu.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, košarka, fudbal, vaterpolo, bilijar, teniski tereni, stoni tenis, dnevna i večernja animacija
Uz doplatu: golf

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, grickalice, kafa/ čaj i kolači i mini-bar,

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju upgrade u višu kategoriju sobe (u skladu sa raspoloživosti), brzi check-in i kasni check-out do 15h (u skladu sa raspoloživosti), kontinentalni doručak u sobi prvog jutra nakon dolaska, penušavo vino, tanjir sa slatkišima, 15% popusta na spa tretmane i 10% popusta na izlete koje nudi Vacaciones Barceló. Važi za minimalan boravak od 3 noći do 4 meseca nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Dominikana

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.