Beachcomber Dinarobin Golf & Spa 6

Nalazi se na jedinstvenom mestu u podnožju brda Le Morne, na jugozapadnoj obali, direktno na golf terenu Paradis i peščanoj plaži iz snova. Aerodrom Mahebourg je udaljen oko 70 kilometara.

Luksuzni rizort smešten je u prostranoj tropskoj bašti. Gostima su na raspolaganju glavni restoran u koji služi internacionalna jela, tri a-la-carte restorana bar, bar na plaži, šest bazena, frizerski salon i butik.

Junior Suite – večičine oko 65m2, luksuzni suitovi koji u svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, bade mantil, fen, TV, besplatan bežični internet, telefon, klimu, dasku za peglanje, mini bar, sef i terasu ili balkon, okrenute ka moru.
Golf suite – veličine oko 65m2, opremljene kao Junior Suite, sa dodatnim uslugama (Pošaljite nam upit za više informacija)
Club Junior Suite – veličine oko 65m2, opremljene kao Junior Suite, dodatno sa iPod stanicom i Nespresso aparat za kafu. Uračunate usluge: kontinentalni doručak (u periodu od 8h do 12h), sendviči, kanapei po porudžbini (u periodu od 12:30h do 14h), kafa, čaj, kolači i sendviči (16h do 17h), kokteli i kanapei (18:30h do 20h) i specijalne VIP usluge. Lounge sa unutrašnjim i spoljašnjim delom. Pristup dozvoljem starijima od 18 godina.
Club Junior Suite Beachfront – veličine oko 65m2, opremljene kao Club Junior Suite, u prvom redu do plaže.
Club Senior Suite Beachfront – veličine oko 115m2 (od toga spoljašnji deo zauzima oko 30m2) opremljene kao Club Junior Suite Beachfront, ali veće i imaju dodatno odvojeni dnevno/spavajuću sobu.
Famili Suite – veličine oko 130m2, opremljene kao Junior Suite, sa odvojenom dečijom sobom, terasom ili balkonom.
Club Luxury Family Suite – veličine oko 180m2, opremljene kao Family Suite, ali veće, sa dve spavaće sobe, dva kupatila i dnevnom sobom.

Mladenci dobijaju jednu slatkiše i voće u sobi, čas kuvanja, koktel, torbu za plažu, šešir, večeru pod svećama i flađu penušavog vina.
Kod rezervacije Deluxe Premium ili Club Junior Suite dobija se šampanjac i 50% popusta na prvi spa tretman za mladu. Minimalna dužina boravka 7 noći.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Uračunato: fitnes centar, tri teniska terena, kajak, odbojka na plaži, badminton, fudbal, aerobik, joga i stoni tenis.
Uz doplatu: pecanje na pučini, iznajmiljivanje bicikla i škola skijanja na vodi.