Beachcomber Le Mauricia 4

Nalazi se na severozapadu Mauricijusa, direktno na maloj peščanoj plaži Grand Baie. Centr mesta Grand Baie sa prodavnicama barovima i restoranima je na udaljenosti od par minuta hoda. Port Louis udaljen je oko 25 kilometara, a aerodrom Mahebourg udaljen je oko 75 kilometara.

Lepo uređen hotel, idealan za aktivan, a istovremeno i opuštajući odmor. Rizort u svom sastavu ima glavni restoran “Les Quais”, a-la-carte restoran “Nautic” sa specijalitetima od morskih plodova, bar, dva bazena, bazen za decu, veliki wellness sa saunom, hamamom (uračunato) i masažama (uz doplatu), besplatan internet u lobiju, prodavnice i diskoteku. Gosti takođe mogu koristiti sadržaje, kao i all inclusive ponudu ”Le Canonnier”-a (taksi uz doplatu).

Standard – veličine oko 32m2 (143). U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, mini bar, sef, balkon, aparat za kafu/čaj i delimičnim ili direktnim pogledom na more.
Superior – oko 38m2 (60), opremljena kao Standard, dodatno sa velikim kupatilom sa kadom, odvojenim tušem i WC-om. Nalaze se u prizemlju sa terasom i malom baštom.
Family apartman – oko 64m2 (28), opremljene kao Superior, pogled na baštu, dodatno imaju odvojenu spavaća soba i još jedno kupatilo sa tušem i wc-om. Nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu, sa terasom ili balkonom, neke imaju i svoju baštu.
Honeymoon Suite – oko 75m2 (3), opremljene kao Standard, romatično uređene u beloj boji, dodatno imaju spavaću sobu, mali bazen, spoljni tuš i prelepu terasu sa pogledom na zaliv

Mladenci dobijaju malu flašu šampanjca, poklon voucher i činiju sa voćem. Gosti sa polupansionom dobijaju dodatno dnevno ručak po osobi. Važi do 12 meseci posle venčanja. Ne važi u periodu 20.12. – 8.1. Deca su dozvoljena u sobi sa roditeljima.

Bogati švedski sto za doručak.
Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru.
Kod rezervacije all inclusive dodatno švedski sto ili meni za ručak.

Sport
Uključeno:
 fitnes centar, tenis, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, kajak, snorkling, odbojka, stoni tenis.
Uz doplatu: teniske loptice, ronjenje (PADI), pecanje na pučini, banana čamac.

Deca
Top popust za decu: 3 detata do 17 godina besplatno u Family apartmanu sa roditeljima.
Pogodnosti za porodicu: deca su smestena u odvojenoj sobi i dobijaju popust do 50%.
Klub za decu: za decu od 3 do 12 god, otvoren od 9 do 21 čas.