Beachcomber Shandrani Resort 5

Nalazi se na jugo-istočnoj obali. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 6 kilometara (avioni koji poleću se ponekad čuju). Oko 12 kilometara udaljenosti od malog mesta Mahebourg.

Prostrani resort sa velikim lobijem okružen je prelepom tropskom baštom (50 hektara). Tri peščane plaže nude najbolje uslove za različite sportove na vodi. Shandrani je idealno mesto za porodice i goste koji žele aktivan odmor. Gostima su na raspolaganju otvoreni glavni restoran ,,Le Grand Port” i a-la-carte restoran  ,,Le Sirius” nude internacionalne specijalitete. Italijanska kuhinja služi se u restoranu ,,Porto Vecchio”, riblje specijalitete možete probati u restoranu ,,Le Boucanier” (samo za starije od 12 godina), dok je ,,Teak Elephant” (takođe samo za starije od 12 godina) zadužen za tajlandska jela. Hotel raspolaže jos i sa 2 bara, 2 bazena, internet centrom uz doplatu, WLAN bez doplate radnjama i frizerskim salonom

Superior – veličine oko 50m2 (179), prijatno i moderno uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen, bade mantil, TV/muzički kanal, telefon, besplatan internet, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon ili terasa. Sve sobe su okrenute ka moru.
Deluxe – veličine oko 60m2, opremljene kao Superior, prostranije, sa većim kupatilom, garderoberom i balkonom.
Senior Suite – veličine oko 110m2, opremljene kao Deluxe, sa odvojenim dnevnom i spavaćom sobom i imaju balkon. Stepeništem dostupna plaža.
Family apartman – veličine oko 75m2 (36), opremljene kao Deluxe, dodatno sa odvojenom dečijom sobom i malim kupatilom sa tušem/WC-om, krevetima na sprat.

Mladenci dobijaju malu flašu šampanjca, voće i jedan vaučer za butik. Kod rezervisanog polupansiona dnevno ručak po osobi.

Bogati švedski sto za doručak.
Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru ili meni u glavnom restoranu “Le Grand Port”, kao i u a-la-carte restoranima “Le Sirius”, “Porto Vecchio”, “Le Boucanier” i “Teak Elephant”.
Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno uračunat podnevni švedski sto u “Le GRand Port” ili a-la-carte u “Le Sirius” ili “Porto Vecchio” (neki restorani su zatvoreni u pojedinim sezonama).

Sport
Uračunato:
 fitnes centar, aerobik, 6 teniskih terena, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, wakeboard, kajak, pedalina, čamac sa providnim dnom, boćanje, stoni tenis, golf sa 9 rupa.
Uz doplatu: katamaran, ronjenje, pecanja na pučini, loptice za tenis/golf. Profesionalni trening tenisa u organizaciji Sunball Tenis akademije, “Beachcomber Sports and Nature” program sa biciklističkim i kanu turama i još mnogo toga.

Lepota i zdravlje
“La Source’ spa centar smešten na prostoru od više od 1600m2 čini oazu spokojstva u tropskoj vegetaciji i nudi brojne tretmane za opuštanje. Uživajte u masaži i opustite se u mirnom bazenu.
Uključeno: sauna.
Uz doplatu: masaže, hamam i kozmetički tretmani.