Beachcomber Trou Aux Biches Resort 5

Nalazi se na severozapadnoj obali, na lepoj 2 kilometara dugoj peščanoj plaži Trou aux Biches. Aerodrom Mehebourg udaljen je oko 70 kilometara.

Prostran i negovan resort leži usred tropskog vrta, sa brojnim mogućnostima da provedete uzbudljiv odmor pun raznovrsnih dešavanja. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “Oasis” koji nudi bogat švedski sto, “The Deck” nudi plodove mora i riblje specijalitete, “Caravelle” restoran sa internacionalnim specijalitetima, restorani “Blue Ginger”, “Mahiya” i “Il Corallo” koji nude bogat izbor tajlandskih, indijskih i italijanskih jela, dva bara, sedam bazena, odvojeni dečiji bazen, frizer, butik, radnje i besplatan bežični internet.

Junior Suite – veličine oko 63m2 (90). U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom i tuš kabinom, odvojeni WC, fen, bade mantil, TV, telefon, besplatan pristup internetu, klima uređaj, ventilator, mini bar, apart za kafu/čaj, sef, balkon i pogled bašta.
Tropical Junior Suite – oko 70m2 (64), opremljene kao Junior Suite, dodatno sa spoljašnjim tušem, balkonom ili terasom i pogledom na baštu.
Pool Suite Beachfront – veličine oko 102m2 (od toga spoljašnji deo zauzima oko 25m2) (44), opremljene kao Tropical Junior Suite, prostranije, sa privatnim malim bazenom, u blizini plaže, u prizemlju i pogledom na more.
Senior Pool Suite Beachfront – veličine oko 163m2 (od toga spoljašnji deo zauzima oko 60m2) (22), opremljene kao Pool Suite Beachfront, nalaze se na prvom spratu, dodatno sa većim bazenom, odvojenom dnevnom sobom i balkonom.
Family Suite – veličine oko 94m2 (40), opremljene kao Junior Suite, dodatno sa tušem i WC-om, kao i odvojenom spavaćom sobom, neke sa spoljašnjim tušem i balkonom ili terasom.

Mladenci dobijaju flašu šampanjca, činiju sa vocem i ručak po osobi kod rezervacije polupansiona.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Uračunato: fitness centar, aerobik, joga, šest teniskih terena, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, snorkling, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, odbojka na plaži, badminton i stoni tenis.
Uz doplatu: pecanje na pučini i golf.