Berjaya Beau Vallon Bay Beach 3+

Nalazi se na dugoj i lepoj plaži Beau Vallon. Glavni grad Victoria nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara, a aerodroma Mahé nalazi se na udaljenosti od oko 15 kilometara.

Gostima su na raspolaganju glavni restoran „Parrot Restaurant“ sa internacionalnom i kreolskom kuhinjom, à la carte restoran „Pizzeria“ sa italijanskim specijalitetima, „Le Canton“ koji služi kinesku kuhinju, „Teppanyaki Counter“ sa japanskom kuhinjom, „Indian Tandoori Cuisine“ sa indijskom kuhinjom, bazen, tri bara, ležaljke i peškire na plaži i pored bazena, dečiji bazen, igralište za decu, butik i besplatan bežični pristup internetu u celom hotelu.

Standard – veličine oko 28m² (155). U svom sastavu imaju kupatilom sa tušem/WC-om, fen, TV sa muzičkim kanalima, telefonom, besplatan bežični pristup internetu, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj/kafu i sef. Nalaze se u glavnoj zgradi na prvom i drugom spratu.
Superior – veličine oko 36m² (25), opremljene kao Standard, dodatno sa terasom i đakuzijem, smeštene u prizemlju.

Gosti koji su na medenom mesecu dobijaju korpu sa voćem u sobi na dolasku i bolju sobu ukoliko je raspoloživa. Minimum boravka četiri noćenja

Švedski sto za doručak.
Kod rezervacije polupansiona dodatno uključujen švedski sto i za večeru u glavnom restoranu, à la carte restoran (uz doplatu).

Sport
Uključeno:
 fitnes centar, teniski teren, kajak i jedrenje na dasci.
Uz doplatu: ronjenje (PADI), snorkling, skijanje na vodi i parasailing.