Best Western Bangtao Beach Resort & Spa 4

Nalazi se direktno na kilometar dugačkoj plaži Bang Tao u severom delu ostrva Puket. Restorani se mogu naću u neposrednoj blizini. Nalazi se na oko 35 minuta vožnje od čuvene plaže Patong na kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i šoping centri. Aerodrom Puket nalazi se na oko 20 kilometara udaljenosti. Hotelski autobus koji vozi do gradova Puket i Panong dodatno se naplaćuje.

Udoban hotelski kompleks ima prelep panoramski pogled na Andamansko more. Lobi je klimatizovan, a gostima su na raspolaganju dva restorana, dva bazena sa odvojenim dečijim bazenom, bar pored bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena i u bašti internet kafe i spa centar sa saunom(dodatno se naplaćuje) i besplatan bežični pristup internetu.

Deluxe – veličine oko 46m², smeštene su u dvorištu, raspoređene u dvospratnim zgradama svaka sa četiri smeštajne jedinice. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, bade mantil, papuče, TV, telefon, bežični pristup internetu, peglu (na zahtev), klima uređaj, mini bar, sef i balkon ili terasu sa mestom za sedenje.
Deluxe Side Seaview – veličine oko 44m², opremljene kao Deluxe, raspoređene od drugog do četvrtog sprata četvorospratnice, sa delimičnim pogledom na more.
Deluxe Ground Terrace – veličine oko 42m², opremljene kao Deluxe, nalaze se u prizemlju sa velikom terasom i pogledom na bazen.
Deluxe Seafacing View – veličine oko 42m², opremljene kao Deluxe, raspoređene od drugog do četvrtog sprata četvorospratnice, okrenute ka moru (nije potpuni pogled na more).
Family – veličine oko 58m², opremljene kao Deluxe, ali imaju dve spavaće sobe spojene vratima i jednim kupatilom.

Mozemo uneti napomenu za medeni mesec

Bogat doručak na bazi švedskog stola ili a la carte doručak.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno meni večera u a la carte restoranu “The Beach”.
Uz rezervaciju all inclusive-a, dodatno ručak i večera.
Obavezna doplata za svečanu večeru 31.12.

//