Six Senses Hideaway Ninh Van Bay 6

Ovaj luksuzni hotel nalazi se na ekskluzivnom, malo zaklonjenom mestu, ugnežden u fantastični pejzaž Ninh Van zaliva sa planinama u pozadini, oivičen privatnom plažom i tirkizno plavom vodom. Do ovog rezorta se može doći samo čamcem. Aerodrom: Ho Chi Minh City udaljen oko 50 km ili 45 minuta. Transfer kolima i 20-minutni transfer čamcem do hotela.

Kompleks se sastoji od izolovanih vila, koje gostima garantuju potpunu privatnost  i luksuz. Moderne vile su opremljene nameštajem od prirodnih materijala. Veliki naglasak je stavljen na korišćenje prirodnih materijala prilikom izgradnje. Kompleks vila obuhvata 3 restorana, povremeni roštilj na plaži, podrum vina i bar sa prelepim pogledom na privatni zaliv. Biblioteka, uz dodatak privatnom bazenu vila rezort nudi i glavni bazen. Ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži.

Hilltop Villa – površine oko 158 m², jedan nivo. Sa kupatilom i odvojenim spoljašnjim kupatilom (sa tuš kabinom), fenom za kosu, bade-mantilom/papučama, TV-om, telefonom, CD/DVD-player-om, velikim minibarom, aparatom za kafu/čaj, mašina za espreso, klima u spavaćoj, sefom, WLAN. Odvojene spavaće sobe, dnevna soba, trpezarija i veliki terasa za sunčanje. Privatni bazen, od prirodnog kamenja. Nalazi se na padini sa pogledom na plažu i more.
Beach Pool Villa – površine oko 176 m², opremljene isto kao Hilltop Villa, na 2 sprata i nalaze se driektno na plaži. U prizemlju je spavaća soba i otvoreni privatni bazen sa dvorištem, dve ležaljke i privatna terasa. Na spratu dnevna soba sa sofom na razvlačenje i balkonom.
Water Villa – površine oko 154 m², isto kao i Hilltop Villa, direktno pored mora, potpuna privatnost. Prilaz vilama stepenicama, ili (uz doplatu) čamcem (zavisi od plime i oseke).

///

Obilan doručak (à la carte ili švedski sto). Usluga pun pansion obuhavata i ručak i večeru

Sport
Ukljuceno: Teretana, surfovanje, kanu i odbojka na plaži.
Uz doplatu: Katamaran, gliser, skijanje na vodi, ronjenje.

Lepota i zdravlje
Spa tretmani u  “Six Senses Spa” centru,  npr. masaže, aromaterapija, tretmani lica, kupke sa laticama, itd. (uz doplatu).