Blue Water Hotel 5

Nalazi se na prelepoj plaži Wadduwa u prostranoj bašti punoj palmi. Mesto Wadduwe nalazi se na 3 kilometra udajenosti. Železnička stanica na kojoj ide voz do Kolomba udaljena je oko 120 metara. Aerodrom Kolombo nalazi se na udaljenosti od 60 kilometara.

Ovaj elegantni resort impresionira svojim dizajnom. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “Admiral’s room”, a-la-carte restoran “Seven Seas”, restoran “Nautilus”, bar, bar na bazenu, noćni klub, odvojeni dečiji bazen, prodavnice, juvelirnica, frizerski salon i besplatan pristup internetu.

Deluxe – veličine oko 41m² (83), ukusno nameštene, uređene toplim bojama. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom / tušem / WC, fen, bade mantil, TV, radio, telefon, klima uređaj, besplatan pristup internetu, ventilator, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef i balkon ili terasu okrenute ka moru.
Superior Deluxe – veličine oko 50m² (13), opremljene kao Deluxe, udobnije uređene, sa modernim kupatilom sa đakuzijem i odvojenim tušem, dvd-om i pogledom na more.
Club Suite – veličine oko 65m² (39), opremljene kao Deluxe, u zasebnoj zgradi, odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, dodatno sa kupatilom sa đakuzijem, odvojeim tušem i terasom sa pogledom na more.
Gosti Club Suite soba dodatno imaju pristup ekskluzivnom laundžu u kome se mogu poslužiti sokovima, čajem i kafom, raznim koktelima, kanapeima i novinama u periodu od 18:30 do 20 časova.

Mladenci dobijaju korpu sa voćem i cveće u sobi, večeru pod svećama sa bocom vina i jednokratni popust do 15% za spa tretmane. Minimum boravka 5 noćenja. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Bogat švedski sto za doručak.
Uz rezervisan polupansion dodatno večera na bazi švedskog stola u restoranu “Admiral’s room”.
Uz rezervisan all inclusive dodatno ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu “Admiral’s room”.

Sport
Uključeno: fitnes centar, tenis, stoni tenis, skvoš, joga i odbojka na pesku.
Uz doplatu: bilijar i reflektori za teniski teren.

Lepota i zdravlje
Predivni Spa centar nudi razne tretmane i masaže.lepote

Hoteli Šri Lanka

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.