BlueBay Beach Resort & Spa 4+*

Hotel

BlueBay Beach Resort & Spa 4+* nalazi se direktno na plaži Kiwengwa. Osnovni tip usluge je All Inclusive, što znači da ćete na destinaciji imati minimalne troškove. Hotel je poslednji put renoviran 2021. godine.

Sobe

Garden: 41-45m², nalazi se u objektu sa 6 smeštajnih jedinica. Ima pogled na baštu, terasu, mreže protiv komaraca, tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj

Superior: 46-50m², nalazi se na strani mora. Ima komarnike, tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Junior Suite: 81-90m², junior apartman na plaži. Ima terasu, mreže protiv komaraca, prostor za sedenje, tuš, kadu, spoljni tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i voće u sobi po dolasku.

Superior Ocean View: 46-50m², ima pogled na more, terasu, komarnike, tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, 2 bazena, bar na bazenu, café, butik, suvenirnicu i prodavnicu. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, bilijar, teretana, tenis i stoni tenis
Uz doplatu: kajak, jedrenje na dasci, snorkling, iznajmljivanje teniske opreme, iznajmljivanje bicikla i ronjenje

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i užine

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu čašu vina i cveće u sobi po dolasku. Za minimalan boravak od 7 noći dobijaju i večeru sa morskim plodovima. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.