BlueBay Beach Resort & Spa 4+*

Hotel

BlueBay Beach Resort & Spa 4+* nalazi se direktno na plaži Kiwengwa. Osnovni tip usluge je All Inclusive, što znači da ćete na destinaciji imati minimalne troškove. Hotel je poslednji put renoviran 2021. godine.

Sobe

Garden: 41-45m², nalazi se u objektu sa 6 smeštajnih jedinica. Ima pogled na baštu, terasu, mreže protiv komaraca, tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj

Superior: 46-50m², nalazi se na strani mora. Ima komarnike, tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Junior Suite: 81-90m², junior apartman na plaži. Ima terasu, mreže protiv komaraca, prostor za sedenje, tuš, kadu, spoljni tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi, kuvalo za kafu/čaj i voće u sobi po dolasku.

Superior Ocean View: 46-50m², ima pogled na more, terasu, komarnike, tuš, toalet, fen, klimu, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, 2 bazena, bar na bazenu, café, butik, suvenirnicu i prodavnicu. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, bilijar, teretana, tenis i stoni tenis
Uz doplatu: kajak, jedrenje na dasci, snorkling, iznajmljivanje teniske opreme, iznajmljivanje bicikla i ronjenje

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i užine

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu čašu vina i cveće u sobi po dolasku. Za minimalan boravak od 7 noći dobijaju i večeru sa morskim plodovima. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Zanzibar

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.