Burasari Resort 4

Nalazi se u slepoj ulici u neposrednoj blizini plaže. Restorani, radnje i zabava se takođe nalaze u blizini. Aerodrom Puket udaljen je oko 43 kilometara.

Miran hotel u modernom tajlandskom stilu. Njegova jedinstvenost se oslikava u svakom detalju. Gostima su na raspolaganju otvoren lobi sa recepcijom, dva bazena od kojih jedan ima vodopad, a drugi ima bar, ležaljke i suncobrani pored na terasama za sunčanje pored bazena, restoran “Kantok” koji služi tajlandska jela, bar “Just For You” u kome se gosti mogu uživati u pićima, spa centar sa devet soba (uz doplatu) i besplatan bežični pristup internetu.

Premier Collection – veličine oko 27m². U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem i WC-om, fen, bade mantil, papuče, TV, telefon, bežični pristup internetu, peglu (na zahtev), klima uređaj, mini  bar, aparat za pravljenje kafe i čaja i terasom sa pogledom na bazen ili baštu.
Elite Premier – veličine oko 38m², opremljene Premier Collection, sa drugačije dizajniranim enterijerom i većom terasom.
Elite Poo Access – veličine oko 42m², opremljene kao Elite Premier, smeštene u prizemlju sa direktnim pristupom bazenu.

Mladenci dobijaju dekorisanu sobu na dolasku, tortu, večeru u restoranu Kantok (piće nije uključeno) i popust od 10% na spa tretmane i hranu i piće u resturanu i baru.

Bogat doručak na bazi švedskog stola.

Sport
Uz doplatu: 
sportovi na vodi.