C​aesars ​P​alace 5

Smešten na Las Vegas Stripu, ovaj luksuzni hotel i kazino nudi restorane u vlasništvu poznatih ličnosti, tržni centar The Forum Shops, vrhunski spa centar i 7 bazena.

Gurmanska ponuda uključuje Pub & Grill kuvara Gordona Remzija, restorane Mr. Chow, Guy Savoy i Nobu i restoran Mesa Gril kuvara Bobi Fleja. U okviru hotela takođe se nalaze čuveni švedski sto Bacchanal sa 500 jela i ležerniji ugostiteljski objekti poput Beijing Noodle No. 9.
U kazinu Palace dostupni su poker, slot mašine i kartaške igre, kao i klađenja na utrke i sportske događaje. Gosti mogu da posete noćni klub Omnia ili da se opuste uz jedinstven koktel u baru Fizz – Champagne i plutajućem salonu Cleopatra’s Barge.
Ponuda spa centra Qua Baths obuhvata razne masaže, tretmane za lice i telo, jedinstvenu hidroterapiju u stilu rimskih kupki i prostoriju Arctic Ice sa zagrejanim klupama u kojoj pada veštački sneg.

Sve sobe su opremljene flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima.
Sobe hotela Caesars Palace sadrže sopstveno kupatilo sa beplatnim toaletnim priborom. Posluga u sobi dostupna je non-stop.