Centara Grand Beach Resort Samui 4+

Nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži Chaweng. Mnogobrojni restorani i prodavnice udaljeni su udaljeni samo nekoliko minuta hoda. Aerodrom Koh Samui nalazi se na udaljenosti od oko 5 kilometara.

Prostrani rizort smešten je u negovanu tropsku baštu u koju je smešteno više zgrada sa sobama. Gostima su na raspolaganju tri restorana, dva bara, veliki bazen sa đakuzijem, dečijim bazenom i swim-up barom u bazenu,  ležaljke i suncobrani na bazenu, plaži i u bašti, frizerski salon, butik, biblioteka, čitaonica, internet loundž i bežični pristup internetu ( uz doplatu).

Deluxe Ocean Facing – veličine oko 40m² sa uračunatim spoljašnjim delom. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem, WC, fen, bade mantil, papuče, TV, Wi-Fi (uz doplatu), telefon, pegla (na zahtev), klima uređaj, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon ili terasa sa ograničenim pogledom na more.
Premium Deluxe Ocean Facing – veličine oko 40m² sa uračunatim spoljašnjim delom, opremljene kao Deluxe Ocean Facing, dodatno sa kadom, na višim spratovima, sa pogledom na more.
Deluxe Pool Suite – veličine 60m² sa uračunatim spoljašnjim delom, opremljene kao Premium Deluxe Ocean Facing, sa direktnim pristupom bašti, dodatno sa DVD uređajem i privatnim bazenom (2 x 4 metara).
One Bedroom Suite – veličine oko 82m² sa uračunatim spoljašnjim delom, opremljene kao Deluxe Ocean Facing sa odvojenim dnevnim boravkom, sa ograničenim pogledom na more.

Mladenci dobijaju voće, cveće, flašu penušavog vina i za rezervacije do 60 dana pre početka putovanja dobijaju nadogradnju na višu kategoriju sobe. Važi uz minimalan boravak od 3 noćenja.

Bogati švedski sto za doručak.
Uz rezervaciju polupansiona, dodatno večera.
Uz rezervaciju punog pansiona, dodatno ručak i večera.

Sport
Uračunato:
 fitness centar, sauna, dva teniska terena (osvetljenje i oprema uz doplatu), bilijar, stoni tenis, odbojka, aktivnosti u bazenu.
Uz doplatu: sportovi na vodi (kajak, windsurfing), ronjenje.

Lepota i zdravlje
Opustite se u “SPA Cenvaree”. Raznovrsni tretmani uz doplatu.