Centara Ras Fushi Resort & Spa 4

Rizort se nalazi na ostrvu Giravaru, dugačkom 280 metara, a širokom 100 metara, koje je oko 11 kilometara odaljeno od aerodroma Male, odnosno 15 minuta vožnje gliserom..

Moderan rizort i opuštene atmosfera. Na raspolaganju gostima stoje glavni restoran “Ocean’s”, italijanski restoran “La Brezza”, “Suan Bua” sa tajlandskim specijalitetima, kao i “Al Khaimah” u obliku beduinskog šatora, koji nudi odličan izbor arapskih jela. Možete se opustiti i u jednom od dva bara, u Overwater Lounge-u ili na bazenu. Tu su i Giraavaru Lobby Bar I Swim-Up Bar na bazenu. Dodatni sadržaj hotela čine butik i besplatan internet WLAN.

Ocean Front Beach Villa – veličine oko 45m2 sa uračunatim spoljašnjim delom, jednostavno i moderno opremljene sa poluotvorenim kupatilom sa tušem/WC-om. U svom sastavu imaju fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatan WLAN, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef. Vile se nalaze na raznim lokacijama unutar ostrva, u prvom redu do plaže, sa pogledom na more.
Deluxe Ocean Front Beach Villa – veličine oko 51m2 sa uračunatim spoljašnjim delom. Uređene kao Ocean Front Beach Villa, a dodatno sadrže đakuzi, kadu u bašti i iPod® Station.
Deluxe Water Villa – veličine oko 42m2 sa uračunatim spoljašnjim delom. Uređena je kao Ocean Front Beach Villa, ali se nalazi na vodi. Dodatno sadrži drvenu terasu sa ležaljkama i direktnim pristupom moru.
Deluxe Sunset Water Villa – veličine oko 42m2 sa uračunatim spoljašnjim delom. Uređena je kao Deluxe Water Villa, a nalazi se na strani zalaska sunca.

Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i gosti koji slave 5, 10, 15 ili 20 godina braka, kao i srebrnu i zlatnu godišnjicu braka, dobijaju u hotelu flašu penušavog vina i čokoladu. Za minimum boravka od 7 noći dobijaju i večeru uz sveće.
Važi do 12 meseci nakon venčanja ili dana godišnjice.

Polupansion Plus: bogati švedski sto za doručak i večeru u “Ocean’s” sa sokovima, pivom, vinom, kafom i čajem za vreme obroka.
Kod rezervacije punog pansiona dodatno je uračunat švedski sto za ručak.
Obavezna doplata za svečanu večeru u periodu od 24.12. do  31.12.

Sport
Uračunato:
 fitnes centar, nemotorizovani sportovi na vodi.
Uz doplatu: windsurfing, pedalina, kajak, pecanje na pučini.

Lepota i zdravlje
Opustite se u prelepom spa centru Spa Cenvaree na samom okeanu, koji sadrži 8 prostorija među kojima su spa sauna i parno kupatilo.

Zabava
Svakodnevno zabava u večernjim satima.

 

Ronjenje
Unutrašnji greben se nalazi na samo 20 metara udaljenosti. Oprema za snorkeling uz doplatu.