Centara Ras Fushi Resort & Spa 4*

Hotel

Centara Ras Fushi Resort & Spa 4* je Adults Only hotel i pravo je rajsko utočište za parove i mladence. U ponudi su različiti tipovi usluga, tako da će svi putnici moći da pronađu koncept ishrane koji im najviše odgovara. Ostrvo je izuzetno pristupačno – od aerodroma u Maleu udaljeno je svega 15 minuta vožnje brzim brodom. Veličina ostrva je 280 x 100 m.

Sobe

Lagoon View Beach Villa: 41-45m², vila na plaži sa pogledom na more. Ima terasu, tuš, toalet, bade mantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Lagoon View Beach Villa with Swirl Pool: 51-60m², vila na plaži sa pogledom na more. Ima terasu, tuš, hidromasažnu kadu, toalet, bade mantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, iPod baznu stanicu, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Overwater Villa: 41-45m², vila na vodi na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean. Ima terasu, tuš, toalet, bade mantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sunset Overwater Villa: 41-45m², vila na vodi na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean. Nalazi se na strani zalaska sunca. Ima terasu, tuš, toalet, bade mantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar uz doplatu, sef, TV, DVD plejer, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 3 à la carte restorana, 1 buffet restoran, spa centar, 2 bazena od kojih je jedan infinity, dva bara, butik i centar za sportove na vodi. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: kajak, pedalina, jedrenje na dasci, ronjenje, veslanje na dasci,odbojka na pesku, boćanje, teretana, aerobik, joga, badminton i stoni tenis
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, katamaran, pecanje, kitesurfing, parasailing i ronjenje

Usluga

Doručak
Polupansion: doručak, večera i 2 pića po osobi uz večeru (jedno alkoholno i jedno bezalkoholno piće)
Pun pansion: doručak, ručak, večera i 2 pića po osobi uz ručak i večeru (jedno alkoholno i jedno bezalkoholno piće)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, peciva, mini bar (bezalkoholna pića, alkoholna pića, grickalice), snorkling izlet (za minimalan boravak od 12 noćenja, u zavisnosti od vremenskih prilika)
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, grickalice, kafa/čaj i peciva, mini bar (alkoholna pića, grickalice), jedan izlet, spa kredit od 50 USD po vili/noći i usluga pranja veša (4 komada besplatno po vili/danu)

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu šampanjca i čokolade. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju flašu šampanjca i tortu. Potrebno je najaviti pri rezervaciji.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.