Cinnamon Bey 5

Kompleks se nalazi direktno na peščanoj plaži Beruwele. Aerodrom Colombo udaljen je oko 94 kilometara, odnosno oko tri sata vožnje. Iza hotela prolazi železnica za Kolombo.

Prostrani hotel u svom sastavu ima glavni restoran “Bufe” u kome se služe nacionalna i internacionalna jela, grill restoran koji nudi jela sa roštilja, restoran “Tranquility”, “MEZZ” nudi arapske specijalitete, “800° Degrees” “Rock Salt”, “RAW” koji služi plodove mora, kafić, dva bazena sa odvojenim bazenom za decu od kojih je jedan isključivo za goste kategorije Deluxe, dva bara, “ICE” sa sopstvenom proizvodnjom sladoleda i besplatan bežični internet.

Superior – veličine oko 39m² (170), moderne, lepog dizajna. U svom sastavu imaju kupatilo sa tušem/WC, fen, telefon, TV, klima uređej, ventilator, sef, mini bar, aparat za kafu / čaj i balkon ili terasa sa pogledom na more.
Deluxe – veličine oko 49m² (28), opremljene kao Superior, sa kombinovanim dnevno – spavaćim prostorom i poluotvorenim kupatilom sa kadom i odvojenim tušem.

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, korpu sa voćem i cveće na dolasku. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Uključen je doručak na bazi švedskog stola.
Kod rezervacija polupansiona dodatno večeru.
Kod rezervacije punog pansiona i all inclusive-a, dodatno ručak i večera u “Cafe C”.

Sport
Uračunato: fitness centar, odbojka na plaži.

Hoteli Šri Lanka

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.