Cinnamon Dhonveli 4*

Hotel

Cinnamon Dhonveli 4* pripada Cinnamon grupaciji koja je poznata po odličnim uslovima za snorkling. Ovo ostrvo je fenomenalno i za surfovanje. Pored standardnih vila na kopnu i vodi, u ponudi su i vile na plaži i vodi sa privatnim bazenom. Veličina ostrva je 600 x 100 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 20 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Superior Ocean View: 51-60m², nalazi se u objektu na sprat sa 6 smeštajnih jedinica i ima pogled na more. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Duplex Garden Bungalow: 51-60m², vila na dva sprata sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Bungalow: 51-60m², nalazi se na plaži u vili sa dve smeštajne jedinice, ima delimičan pogled na more. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Bungalow: 61-70m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune, sa direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, tuš, toalet, đakuzi, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator,  mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espreso aparat.

Junior Beach Suite: 91-100m², nalazi se na plaži u vili sa dve smeštajne jedinice, kombinuje spavaću i dnevnu sobu. Ima pogled na more. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš i kadu na otvorenom, toalet, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espreso aparat.

Over Water Suite: 91-100m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune, sa direktnim izlazom na okean. Ima odvojenu spavaću i dnevnu sobu. Poseduje terasu, toalet, tuš, kadu, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espreso aparat.

Beach Suite Pool: 91-100m², zasebna vila na plaži na dva sprata, sa privatnim bazenom i pogledom na more. Ima odvojenu spavaću i dnevnu sobu, poluotvoreno kupatilo, tuš na otvorenom, toalet, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espreso aparat.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 3 buffet restorana, 4  bara, bazen i suvenirnicu. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, joga, teretana, tenis, stoni tenis, badminton, bilijar i pikado
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana boat, katamaran, kajak, pedalina, surfovanje, jedrenje na dasci, džet ski, snorkling, parasailing i ronjenje

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i užine.
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, mini-bar, gala večera, jedan spa tretman i jedan izlet

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.