Cinnamon Dhonveli 4*

Hotel

Cinnamon Dhonveli 4* pripada Cinnamon grupaciji koja je poznata po odličnim uslovima za snorkling. Ovo ostrvo je fenomenalno i za surfovanje. Pored standardnih vila na kopnu i vodi, u ponudi su i vile na plaži i vodi sa privatnim bazenom. Veličina ostrva je 600 x 100 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 20 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe

Superior Ocean View: 51-60m², nalazi se u objektu na sprat sa 6 smeštajnih jedinica i ima pogled na more. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Duplex Garden Bungalow: 51-60m², vila na dva sprata sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Bungalow: 51-60m², nalazi se na plaži u vili sa dve smeštajne jedinice, ima delimičan pogled na more. Poseduje terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Bungalow: 61-70m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune, sa direktnim izlazom na okean. Poseduje terasu, tuš, toalet, đakuzi, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, plafonski ventilator,  mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espreso aparat.

Junior Beach Suite: 91-100m², nalazi se na plaži u vili sa dve smeštajne jedinice, kombinuje spavaću i dnevnu sobu. Ima pogled na more. Poseduje terasu, poluotvoreno kupatilo, tuš i kadu na otvorenom, toalet, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espreso aparat.

Over Water Suite: 91-100m², zaseban bungalov na stubovima iznad lagune, sa direktnim izlazom na okean. Ima odvojenu spavaću i dnevnu sobu. Poseduje terasu, toalet, tuš, kadu, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espreso aparat.

Beach Suite Pool: 91-100m², zasebna vila na plaži na dva sprata, sa privatnim bazenom i pogledom na more. Ima odvojenu spavaću i dnevnu sobu, poluotvoreno kupatilo, tuš na otvorenom, toalet, bademantil, papuče, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, televizor, WiFi, kuvalo za kafu/ čaj i espreso aparat.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 3 buffet restorana, 4  bara, bazen i suvenirnicu. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: odbojka na pesku, joga, teretana, tenis, stoni tenis, badminton, bilijar i pikado
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana boat, katamaran, kajak, pedalina, surfovanje, jedrenje na dasci, džet ski, snorkling, parasailing i ronjenje

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i užine.
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, mini-bar, gala večera, jedan spa tretman i jedan izlet

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.