Cinnamon Velifushi 4+*

Hotel

Cinnamon Velifushi 4+* pripada Cinnamon grupaciji i savršen je izbor za ljubitelje modernog luksuza. Bungalovi i apartmani uređeni su u prirodnim tonovima, od prirodnih materijala. Veličina ostrva je 300 x 200 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 90 minuta vožnje brzim brodom.

Sobe u hotelu Cinnamon Velifushi

Superior Beach Loft: 71-80m², bungalov na 2 sprata – ulaz i kupatilo su u prizemlju a spavaća soba na sratu. Ima terasu, pogled na more, tuš, toalet, bademantil, papuče, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, TV, WiFI i kuvalo za kafu/ čaj.

Beach Bungalow: 61-70m², bungalov u prizemlju; ima terasu, pogled na more, tuš, toalet, bademantil, papuče, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar (uz doplatu), sef, TV, WiFI i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Bungalow: 91-100m², vila na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sunset Water Bungalow with Jacuzzi: 91-100m², vila na stubovima iznad lagune sa đakuzijem i direktnim izlazom na okean, na strani zalaska sunca. Ima terasu, tuš, kadu, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Water Suite with Pool: >200m², suite na stubovima iznad lagune, sa privatnim bazenom i direktnim izlazom na okean. Ima odvojenu spavaću sobu, odvojenu dnevnu sobu, terasu, tuš, kadu, toalet, bademantil, papuče, fen, klimu, plafonski ventilator, mini-bar, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima à la carte restoran, buffet restoran, 2 bara, spa centar, bazen i suvenirnicu. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: teretana, stoni tenis, bilijar, pikado, odbojka na plaži i fudbal
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, katamaran, pecanje, kanu, kajak, jedrenje na dasci, jet ski, snorkling, parasailing i ronjenje

Usluga

Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)
All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića i užina
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užina, mini-bar, flaša penušavog vina za dobrodošlicu, 2 izleta, večera na plaži i 1 spa tretman za min. boravak od 5 noći

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.