Coco de Mer & Black Parrot Suites 4*

Hotel

Coco de Mer & Black Parrot Suites 4* nalazi se direktno na plaži Anse de Bois de Rose na ostrvu Praslin. Hotel je savršeno mesto za opuštanje u bujnoj prirodi, sa neverovatnim pogledom na okean i okolna ostrva.

Sobe

Standard: 46-50m², ima pogled na baštu, terasu, prostor za sedenje, tuš, kadu, fen za kosu, klimu, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, frižider i aparat za kafu/ čaj.

Superior: 46-50m², ima pogled na more, terasu, prostor za sedenje, tuš, kadu, fen za kosu, klimu, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, frižider i aparat za kafu/ čaj.

Junior Suite: 61-70m², ima pogled na more, terasu, prostor za sedenje, tuš, kadu, bademantil, papuče, fen za kosu, klimu, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, iPod docking stanicu, espresso mašinu i aparat za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 à la carte restorana, 1 buffet restoran, 2 bazena, 2 bara, butik i biblioteku. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: hiking, teretana, kajak i veslanje na dasci
Uz doplatu: snorkling i iznajmljivanje bicikla

Usluga

Noćenje sa doručkom
Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju honeymoon koktel po dolasku. Važi za minimalan boravak od 5 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.