Coco de Mer & Black Parrot Suites 4*

Hotel

Coco de Mer & Black Parrot Suites 4* nalazi se direktno na plaži Anse de Bois de Rose na ostrvu Praslin. Hotel je savršeno mesto za opuštanje u bujnoj prirodi, sa neverovatnim pogledom na okean i okolna ostrva.

Sobe

Standard: 46-50m², ima pogled na baštu, terasu, prostor za sedenje, tuš, kadu, fen za kosu, klimu, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, frižider i aparat za kafu/ čaj.

Superior: 46-50m², ima pogled na more, terasu, prostor za sedenje, tuš, kadu, fen za kosu, klimu, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, frižider i aparat za kafu/ čaj.

Junior Suite: 61-70m², ima pogled na more, terasu, prostor za sedenje, tuš, kadu, bademantil, papuče, fen za kosu, klimu, ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, iPod docking stanicu, espresso mašinu i aparat za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 1 à la carte restorana, 1 buffet restoran, 2 bazena, 2 bara, butik i biblioteku. WiFi je dostupan u kompleksu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: hiking, teretana, kajak i veslanje na dasci
Uz doplatu: snorkling i iznajmljivanje bicikla

Usluga

Noćenje sa doručkom
Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju honeymoon koktel po dolasku. Važi za minimalan boravak od 5 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Sejšeli

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.