Cocoon Maldives 4+*

Hotel

Cocoon Maldives 4+* impresioniraće vas svojim italijanskim, modernim dizajnom u kombinaciji sa neobičnim elemtnima. Ostrvo očarava bujnom vegetacijom, belim peščanim plažama i tirkiznom vodom lagune. U blizini se nalazi veliki broj koralnih grebena i peščanih sprudova (sand bank). Veličina ostrva je 700 x 160 m. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 30 minuta vožnje hidroavionom.

Sobe u hotelu Cocoon

Beach Villa: 46-50m², vila na plaži na strani izlaska sunca. Ima terasu, poluotovreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Beach Suite: 61-70m², vila na plaži na strani zalaska sunca. Ima terasu, poluotovreno kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Beach Suite Pool: 61-70m², suite na plaži sa privatnim bazenom, na strani zalaska sunca. Ima terasu, kupatilo, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Lagoon Villa: 61-70m², vila na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean, na strani izlaska sunca. Ima terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Lagoon Suite: 61-70m², suite na stubovima iznad lagune sa direktnim izlazom na okean, na strani zalaska sunca. Ima terasu, tuš, toalet, hidromasažnu kadu, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Family Beach Villa: 91-100m², dve vile na plaži sa povezujućim vratima na strani izlaska sunca. Ima 2 kupatila, terasu, tuš, toalet, fen za kosu, klimu, plafonski ventilator, mini-bar uz doplatu, sef, TV, WiFi i kuvalo za kafu/čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima 2 à la carte restorana, buffet restoran, spa centar, bazen, centar za sportove na vodi, butik, suvenirnicu i prodavnicu. WiFi je dostupan na ostrvu i u sobama.
Uračunate aktivnosti: snorkling oprema, veslanje na dasci, kajak, teretana i fudbal
Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, katamaran, pecanje, jedrenje na dasci, kitesurfing, jet ski, ronjene i izleti brodom

Usluga

All Inclusive: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kafa/ čaj i kolači i mini-bar
All Inclusive Plus: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kafa/ čaj i kolači, mini-bar, popust na spa tretmane, premium vina, 2 izleta i jedna BBQ (roštilj) večera na plaži

Honeymoon i rođendan

Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, čokoladu i romantičnu večeru uz sveće. Za putovanja do 31.10.24. dodatno dobijaju upgrade iz ”Beach Villa” u ”Lagoon Villa” i iz ”Beach Suite” u ”Lagoon Suite” (u skladu sa raspoloživosti na licu mesta). Važi za minimlana boravak od 4 noći do 12 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.
Gosti koji na destinaciji proslavljaju rođendan dobijaju tortu (potrebno najaviti prilikom rezervacije).

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Maldivi

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.