Conrad Maldives Rangali Island 6

Nalazi se na dva ostrva su smeštena u prelepoj laguni na jugozapadu Ari atola. Rangali ostrvo dugačko 750 metara i široko 75 metara i Rangalifinohlu ostrvu dužine 650 metara i širine 350 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 90 kilometara, odnosno oko 30 minuta leta hidroavionom.

Kompleks posebno omiljen kod ronioca. Na glavnom ostrvu Rangalifinohlu nalaze se recepcija i lounge, Beach Ville, Spa Water Ville, glavni restoran „Atoll market“, sa svojih 8 švedskih stolova (show kitchen, mediteranski, azijatski, indijski, japanski, suhomesnati, desert), grill restoran sa morskim plodovima, izgrađen na stubovima iznad vode, kao i „Mandhoo Spa Resort“ (inovativna Gourmet kuhinja sa bio produktima). Gostima su na raspolaganju i jedinstveni „Ithaa“ podvodni restoran, dva bara, bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke i peškir na bazenu i plaži, suncobrani na bazenu, juvelirnica, butik, radnje, frizer, čitaonica, TV sala, besplatni internet, babysitting i lekarska ordinacija. Water ville se nalaze na drugom ostrvu koje je mostićem tj. dhoni brodićem povezano sa Rangali ostrvom i koje ima svoju recepciju. Ovde se, pored bazena, nalaze još i „Koko restoran“ sa japanskom kuhinjom, Gourmet restoran „Vilu“ sa mediteranskom i azijatskom kuhinjom i „The Wine Celler“ kao i bar.

Beach Villa – veličine oko 150m2 (od toga oko 50m2 zauzima spoljašnji deo) (35), na Rangalifinohlu ostrvu, elegantne vile u modernom dizajnu. U svom sastavu ima američki plakar, spoljno kupatilo sa kadom/WC-om, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantili, TV, CD i DVD – plejer, telefon, besplatan internet, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, baštenski deo i terasa. Sve vile su okrenute ka moru.
Deluxe Beach Villa – veličine oko 300m2 (od toga oko 120m2 zauzima spoljašnji deo) (44), opremljene kao Beach Villa sa svetlim i prozračnim delom za spavanje, velikim kupatilom i malim privatnim bazenom.
Water Vila – veličine oko 74m2 (28), opremljene kao Beach Villa, na Rangali ostrvu, na stubovima iznad vode. Luksuzno opremljena najlepšim kedrovim drvetom, dodatno ima zatvoreno kupatilo i privatnu terasu za sunčanje.
SuperiorWater Villa – veličine oko 74m2 (12), opremljene kao Water Villa, dodatno sa spoljnim đakuzijem.
Deluxe Water Villa – veličine oko 115m2 (od toga oko 30m2 zauzima spoljašnji deo) (6), opremljene kao Superior Water Villa, prostranija, dodatno ima 24 časa uslugu batlera.
Spa Water Villa: oko 130m2 (od toga oko 30m2 spolja)(21), kao Water Villa, sa terasom za sunčanje i jakuzziem, kao i i sa privatnom prostorijom za spa tretmane.
Sunset Water Vila – oko 250m2 (od toga oko 30m2 zauzima spoljašnji deo) (2), opremljene kao Deluxe Water Ville, prostranije, sa drugom spavaćom sobom, staklenim podom u dnevnom boravku, prelivajucim bazenom i đakuzijem. Okrenute ka strani zala

Mozemo uneti napomenu za medeni mesec

Zabava
Na glavnom ostrvu Rangalifinohlu 6 puta nedeljno večernja zabava u Rangali baru.

Sport
Uračunato: fitnes centar, teniski teren (sa osvetljenjem), odbojka na plaži, stoni tenis, surfing, katamaran, kajak.
Uz doplatu: časovi fitnesa, joga, pilates, streching, skijanje na vodi, jetski, brod sa staklenim dnom, banana čamac, pecanje na pučini.

Deca
Dečiji klub za decu od 3 do 12 godina, dnevno otvoren od 8.30 do 12 časova i od 13 do 18 časova. Uključene mnoge aktivnosti.

Ronjenje
Unutrašnji koralni greben udaljen je oko 200 metara, a spoljašnji greben oko 750 metara. Sportski centar sa školom ronjenja PADI nudi kurseve ronjenja uz doplatu. Dodatno snorkling izleti uz doplatu (oprema za snorkling uračunata).

Lepota i zdravlje
Prelepi „Spa Retreat“ smešten je na ostrvu Rangalifinohlu, dok se drugi spa centar nalazi na Rangali ostrvu.
Uz doplatu: parno kupatilo, sauna, masaže, tretmani za regeneraciju i tretmani za ulepšavanje.