Constance Belle Mare Plage 5

Nalazi se na istočnoj obali, direktno na dva kilometra dugačkoj plaži od belog peska. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 50 kilometara.

Gostima su u tri restorana na raspolaganju kulinarski specijaliteti iz celog sveta: „Mercado“ služi internacionalnu hranu, „Edgewater“ se nalazi odmah na plaži i nudi raznovrsnu kuhinju, sa akcentom na morske plodove, modernu mauricijsku hranu možete probati u večernjim satima u gurmanskom restoranu „The Plantation Club“ (deo hotela sa sopstvenim bazenom, dostupan gostima Beachfront Suite-ova), “Bar Bleu” koji nudi lagane obroke za ručak, Bar na bazenu i plaži, četiri bazena (neki sa odvojenim dečijim bazenom), pristup lounžu na odlasku i besplatan Wi-Fi.

Prestige – veličine oko 45m2 (37), komforno i elegantno uređene modernim drvenim nameštajem. U svom sastavu imaju radni sto, prostor za sedenje, kupatilo sa kadom, tuš, WC, bade mantil, fen, TV, telefon, Apple Mac Mini sistem za zabavu, besplatan bežični internet, klima uređaj, mini bar, Nespresso aparat, sef, aparat za kafu/čaj i balkon ili terasa, okrenute ka moru.
Prestige Beachfront- veličine oko 45m2 (67), opremljene kao Prestige, u prvom redu do plaže.
Junior Suite – veličine oko 68m2 (96), opremljene kao Prestige, moderno dizajnirane, prostranije i dodatno sa plakarom.
Junior Suite Beachfront – veličine oko 68m2 (53), opremljen kao Junior Suite, u prvom redu do plaže.
Deluxe Suite – veličine oko 96m2 (6), opremljen kao Junior Suite, dodatno sa dnevnim boravkom i drugim kupatilom.

Mladenci dobijaju kanape, flašu vina, cveće i sveće u sobi i kupatilu i 25% popusta na masaže u “U Spa” (izmedju 9.30 i 14h).

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sport
Uključeno:
 fitnes centar, joga, aerobik, četiri teniska terena, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, snorkling, wakeboard, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, bocanje, stoni tenis i mini golf.
Uz doplatu: parasailing, ronjenje (PADI), banana čamac, kitesurfing i pecanja na pučini.

Lepota i zdravlje
“U Spa” nudi razne tretmane.
Uključeno: whirlpool, sauna i parno kupatilo.
Uz doplatu: masaže i razni kozmetički tretmani.