Crown Paradise Cancun 5

Lokacija
Ekskluzivni rizort leži direktno na beloj peščanoj plaži Kankuna. Centar hotelske zone Kankuna sa prodavnicama, restoranima i barovima nalazi se na 15 minuta vožnje.

Savremen i elegantno dizajniran hotelski kompleks poseduje  617 stilizovanih soba i svitova, koje su raspoređene u zgradi na dva sprata. Rizort poseduje jedan glavni restoran i 6 a la cart restorana sa različitim specijalitetima iz celog sveta. U nekom od 7 barova možete uživati u osvežavajućim pićima i koktelima. Veliki prostor sa 4 bazena, terasom za sunčanje i barom pružiće Vam potpunu relaksaciju, dok će najmlađi uživati u impozantnom vodenom parku sa dva bazena za decu (ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži bez doplate). U rizortu se nalazi klub za bebe, kao i klub za decu od  4 do 12 godina. Hotel poseduje i diskoteku, suvenirnicu, butik, juvelirnicu, medicinsku službu.

Standarne sobe poseduju kadu/ tuš, WC, fen, klimu, TV, radio, peglu, aparat za kafu, sef, balkon sa pogledom na more. Crown Club sobe su namenjene samo odraslima, a dodatno poseduju ventilator na plafonu, minibar, jacuzzi za 2 osobe, bade mantil, papuče. Pristup Crown Club Lounge, gde se dnevno servira doručak i kokteli.

///

///

Sport i fitness
Uključeno: fitnes centar, tenis, košarka, odbojka, stoni tenis, mini golf, odbojka na plaži, aerobik, nemotorizovani sportovi na vodi.
Uz doplatu: spa tretmani, sportovi na vodi, golf.