Sejšeli iz Podgorice

SEJŠELI – polazak iz Podgorice

*Ne savetujemo putovanje od decembra do marta zbog kišne sezone.

Putovanje na Sejšele

Putovanje na Sejšele možemo da organizujemo sa polaskom iz bilo kog grada po Vašem izboru pa tako i iz Podgorice. Ponuda se kreira na osnovu trenutne raspoloživosti na letovima. Trudimo se da pronađemo najbolju raspoloživu kombinaciju letova po najpristupačnijoj ceni u momentu kreiranja ponude.

U skladu sa datumima letova, biramo hotele za koje smatramo da mogu da odgovore na Vaša očekivanja, želje i mogućnosti. Na Sejšelima preporučujemo da kombinujete posetu više ostrva. Svako ostvro ima svoje lepote pa je kombinacija boravka po nekoliko dana najbolji način da ih upoznate.

Iskustvo putnika sa Sejšela

Znamo da je odabir hotela za ovako bajkovita putovanja poseban izazov. Uvek želimo da čujemo još neku informaciju iz prve ruke od nekoga ko je već posetio Sejšele. Sve fotografije izgledaju nestvarno pa je teško odabrati onaj pravi za sebe. Iako na odabir svakako značajno utiče i lični ukus i preferencije svakog od nas, mislimo da svakako mogu biti korisna iskustva koja su naši putnici podelili sa nama. Pogledajte šta kažu naši putnici i pronađite najbilji izbor za Vas.

Odaberite hotel

Izdvajamo deo ponude hotela na Sejšelima
koje možemo da bukiramo za Vas.

Iskustva putnika

Pogledajte šta su putnici koji su uživali na Sejšelima
rekli o destinaciji, hotelima, usluzi…

Pošaljite upit

Na osnovu podataka koje nam pošaljete,
kreiraćemo ponudu zamo za Vas.