Maldivi – Polazak iz Sarajeva

MALDIVI – PONUDE

Sami birate datum putovanja, grad polaska i dužinu boravka na destinaciji.

Putovanje na Maldive

Putovanje na Maldive možemo da organizujemo sa polaskom iz bilo kog grada po Vašem izboru pa tako i iz Sarajeva. Ponuda se kreira na osnovu trenutne raspoloživosti na letovima. Trudimo se da pronađemo najbolju raspoloživu kombinaciju letova po najpristupačnijoj ceni u momentu kreiranja ponude.

U skladu sa datumima letova, biramo hotele za koje smatramo da mogu da odgovore na Vaša očekivanja, želje i mogućnosti. Na Maldivima preporučujemo da pogledate ponudu vila na plaži i vila na vodi, obzirom da svaka opcija nudi svoje prednosti. U okviru organizacije putovanja na Maldive, obavezno je unapred organizovati transfer do resorta, jer su kapaciteti ograničeni, a za lokalne letove postoje i vremenaska ograničenja. Svakako, sve naše ponude podrazumevaju i uključen transfer koji može da bude brodom ili avionom – u zavisnosti od udaljenosti samog resorta od glavnog aerodroma Male.

Iskustvo putnika sa Maldiva

Znamo da je odabir hotela za ovako bajkovita putovanja poseban izazov. Uvek želimo da čujemo još neku informaciju iz prve ruke od nekoga ko je već posetio Maldive. Sve fotografije izgledaju nestvarno pa je teško odabrati onaj pravi za sebe. Iako na odabir svakako značajno utiče i lični ukus i preferencije svakog od nas, mislimo da svakako mogu biti korisna iskustva koja su naši putnici podelili sa nama. Pogledajte šta kažu naši putnici i pronađite najbilji izbor za Vas.

Odaberite hotel

Izdvajamo deo ponude hotela na Maldivima
koje možemo da bukiramo za Vas.

Iskustva putnika

Pogledajte šta su putnici koji su uživali na Maldivima
rekli o destinaciji, hotelima, usluzi…

Pošaljite upit

Na osnovu podataka koje nam pošaljete,
kreiraćemo ponudu zamo za Vas.