Kreiramo individualna putovanja za Sejšele, što znači da putnici sami biraju datum i grad polaskakao i broj noći na destinaciji. Niste u obavezi da preko naše agencije kupite avio kartu, možete rezervisati i samo hotelski smeštaj na Sejšelima. Želimo da vam napomenemo da naše ponude ne sadrže skrivene troškove. Cene avio karata su iskazane po osobi sa svim taksama, a cene hotelskog smeštaja su takođe izražene po osobi za ceo period boravka na destinaciji. Povratni transfer na Sejšelima nije automatski uključen u cenu. Možete ga rezervisati u sopstvenom aranžmanu ili preko naše agencije.

 

Najbolje vreme za posetu Sejšela je od aprila do novembra. Posetu ne savetujemo od januara do marta i u decembru zbog kišne sezone. Najpoznatija ostrva su Mahe, Praslin i La Digue. Moguće je napraviti kombinaciju ostrva, na primer možete boraviti 4 noći na ostrvu Praslin i 3 noći na ostrvu Mahe. La Digue je najmanje ostrvo od tri pomenuta i putnici ga uglavnom obiđu biciklom u sklopu jednodnevnog izleta. Kako su cene na destinaciji visoke, naša preporuka je da u hotelima rezervišete minimum polupansion. Hoteli na Sejšelima nemaju u ponudi All Inclusive uslugu.

 

Sejšeli su čest izbor putnika na medenom mesecu. Većina hotela ima posebne pakete za mladence. Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate.