DoubleTree Hilton Allamanda Resort 4+*

Hotel

DoubleTree by Hilton Seychelles – Allamanda Resort and Spa 4+* nalazi se direktno na plaži na ostrvu Mahe. Idiličan, na tihoj lokaciji sa modernim i živopisnim dizajnom, hotel je savršeno mesto za opuštanje. Mladence očekuje romantično iskustvu zahvaljujući Honeymoon paketu.

Sobe

King Deluxe Ocean View: 61-70m², u vili sa više smeštajnih jedinica sa pogledom na more; ima terasu, tuš, bademantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar uz doplatu, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, DVD plejer, WiFi i kuvalo za kafu/ čaj.

King Grand Deluxe Ocean View: 61-70m², u vili sa više smeštajnih jedinica sa pogledom na more; ima terasu, tuš, bademantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar uz doplatu, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, DVD plejer, WiFi, espreso mašinu i kuvalo za kafu/ čaj.

King Premium with Ocean View with Jacuzzi: 71-80m², u vili sa više smeštajnih jedinica sa pogledom na more; ima terasu, tuš, kadu, đakuzi, bademantil, fen, klimu, plafonski ventilator, minibar uz doplatu, sef, dasku za peglanje i peglu, TV, DVD plejer, WiFi, espreso mašinu i kuvalo za kafu/ čaj.

Sadržaji i aktivnosti

Hotel ima à la carte restoran, buffet restoran, bar, spa centar, bazen, suvenirnicu i kiosk. WiFi je dostupan u celom kompleksu.
Uračunati sadržaji: bilijar i fitnes sala

Usluga

Noćenje sa doručkom (sva pića se doplaćuju)
Polupansion: doručak i večera (sva pića se doplaćuju)
Pun pansion: doručak, ručak i večera (sva pića se doplaćuju)

Honeymoon

Putnici na medenom mesecu dobijaju kolače, flašu penušavog vina i romantičnu dekoraciju sobe po dolasku, poklon, romantični piknik na plaži, romantično iskustvo kraj bazena pod zvezdama i 20% popusta na spa tretmane u trajanju od 60,75 i 90 minuta. Važi za minimalan boravak od 3 noći do 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je najaviti kroz rezervaciju i poneti na destinaciju venčani list na engleskom.

*Sve informacije su podložne promeni. Hoteli zadržavaju pravo promene određenih usluga za koje organizator putovanja ne snosi odgovornost.

Hoteli Sejšeli

Našu ponudu hotela redovno dopunjavamo. Pogledajte da li Vam se možda dopada još neki hotel.

Pošaljite upit

Ako i dalje ne možete da odaberete najbolji hotel za Vas, pošaljite nam upit, a mi ćemo za Vas kreirati ponudu.